FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA

Seară horror pentru Tamaș! Două penalty-uri făcute cadou oltenilor în 25 de minute

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 februarie 2017 20:11

Meciul dintre CS U Craiova și Steaua a început în forță, iar Tamaș a fost eroul negativ al roș-albaștrilor în prima repriză. Fundașul a comis două penalty-uri în mai puțin de 25 de minute de minute.

La prima fază, petrecută în minutul 10, într-un duel cu Andrei Ivan, Tamaș a pierdut mingea deși avea prim-planul și a faultat în careu, iar centralul Hațegan a arătat punctul cu var.

Imediat după fluierul arbitrului, Tamaș a țipat și l-a înjurat pe Florin Niță, reproșându-i portarului că a asistat pasiv la fază și că nu a intervenit.

Zlatinski a fost desemnat să execute lovitura de la 11 metri, însă Niță a intervenit excelent și a respins, iar apoi a făcut o tumbă în stilul lui Andrei Ivan pentru a sărbători intervenția.

A doua oară, Tamaș l-a faultat în careu pe Bancu în minutul 33, iar Zlatinski nu a mai ratat de la 11 metri și a restabilit egalitatea pe tabelă, 1-1, după ce Pintilii deschisese scorul pentru Steaua cu un voleu de senzație.

În a doua repriză, fundașul a trecut prin alte clipe grele: lui Tamaș i-a sărit degetul, după ce și-a prins mâna sub el la o alunecare. Detalii și imagini aici

Meciul dintre CS U Craiova și Steaua se joacă în această seară la Severin și poate fi urmărit liveTEXT AICI! 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  19 Februarie 2017, 08:20
Postat de observator_federal pe 18 Februarie 2017, 21:23

Ce spuneam, FCSB joaca in forta, rudimentar, alt sport. Craiova joaca fotbal, cum vedem in Europa, nu fotbal american...

Iar ti-ai pus ochelarii aia speciali, oxervatorule... ”Craiova joaca fotbal, cum vedem in Europa”. Pai, Europa n-a vazut atatea faulturi si simulari ca la Baluta sau la idolul Ivan Turbinca... Dar scorul final l-ai observat? Cat fuse, ca n-apucai sa-l vad, ca zburara aia prea repede si ma ametira...

251809008486653
Ghita Ghee  •  18 Februarie 2017, 23:41

Comentariul n.a fost jignitor. Voi sunteti penibili D-lor gazetari.

251809008486653
Ghita Ghee  •  18 Februarie 2017, 23:22

***. Unde *** i.a sarit degetul, ii la voi cumva ??? Nu stiti cu ce stiri sa m.ai veniti. Sunteti m.ai penibili decat D Diaconescu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează