FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Secretul revenirii lui "Chipciano"! De ce șeptarul Stelei ar putea bifa cel mai bun sezon din carieră

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2015 00:04

Steaua a avut nevoie de 7 luni pentru a găsi un fotbalist precum Sînmărtean, adică unul capabil să ofere o pasă bună de gol, cu care
să dezechilibreze o apărare adversă.

Ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi scrie că Houssine Kharja e jucătorul de care steliștii aveau nevoie și care, deși a bifat doar trei prezenţe în tricoul roș-albastru, pare a fi cea mai bună achiziţie a campioanei României din 2015!

Ce s-a întîmplat cu achizițiile Stelei din această vară? Care este indicatorul care poate face din acest sezon unul dintre cele mai bune din cariera lui Alex Chipciu? Ce îl motivează suplimentar pe șeptarul Stelei? Toate întrebările își găsesc răspunsul în ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi!

Mergi la chioșcuri sau citește-l online, pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde ediția print este uploadată zilnic!

Tot în ziarul de astăzi ai alte articole EXCLUSIV PRINT:

» Ante Puljici le dă speranțe cîinilor. Declarație războinică împotriva Stelei!

» Unul dintre cei mai mari rugbyști români din toate timpurile vorbește cu sinceritate despre națională: "Cum să jucăm la mînă, dacă nu am știut să ne creștem jucătorii?"

» Cele mai tari cote! Începe săptămîna cu indiciile tipsterilor noștri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
florin_99
florin_99  •  05 Octombrie 2015, 18:49

Cei de la FCSB: nu sunteti tot voi aceia care il injurati si il faceati in toate felurile pe al vostru Chipciu? Nu ii umblati la frigider dupa ratarile imense din preliminariile CL si EL? Acum, dupa doar un gol veniti si spune-ti ca este cel mai bun din Romania! Stupid dar adevarat pentru un suporter roman!! Si daca anul asta cand nu jucati nicaieri,va fi anul cel mai bun al lui Chipciu(apropo:de un Chipciano???) halul judecata! Specific GSP. In rest, cine este Steaua in Liga 1???

tonyys
tonyys  •  05 Octombrie 2015, 13:00

Chipciu e pe departe cel mai valoros jucator din liga 1, e drept ca a avut un retur sezonul trecut si un inceput de sezon slab insa marcat si de mult ghinion ....daca intrau doar cateva dintre barele care le-a avut doar sezonul asta cu Rosenborg,Dinamo,Cfr,Timisoara,Craiova, - Steaua era in grupele Europa league si pe primul loc in clasament.

us27mereusuperiori
us27mereusuperiori  •  05 Octombrie 2015, 12:34
Postat de zizu pe 05 Octombrie 2015, 12:02

da dar nu luati voi locul 1....:) asta e tot

Macar ai like pt sinceritate. Nu conteaza ce face Dinamo importanta este tot Steaua pt voi.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează