FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - STEAUA 3-1

Secretul victoriei » Ganea a dezvăluit cum și-a motivat jucătorii pentru a învinge Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2016 22:43

Ionel Ganea, antrenorul celor de la FC Voluntari, a comentat victoria cu Steaua, 3-1, și a explicat cum a reușit să îi învingă pe steliști.

"A fost un meci împortant. Mulți ne-au crezut victime. Am jucat împotriva celei mai bune formații din România. Îmi felicit jucătorii pentru că au avut o mare dorință, chiar dacă situația noastră este una dificilă.

Azi nu aveam nimic de pierdut și le-am spus jucătorilor că suntem într-o situație grea și nu ne mai permitem să pierdem puncte pe teren propriu. Am studiat bine adversarul și am văzut ce puncte forte și ce puncte slabe are.

Ca fost jucător am mai câștigat împotriva Stelei. Ca antrenor sunt la prima victorie și pot spune că este cea mai importantă din cariera mea.

Nu vreau să vorbesc despre meciul cu Chiajna. Vreau să mă bucur de victoria cu Steaua. Obiectivul nostru este să rămânem în Liga 1", a spus Ganea, la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
spartanul
spartanul  •  23 Februarie 2016, 11:21

toata lumea vorbeste ca reghe a renuntat la pufe se vede ca ca fara pufe sunt normali pe teren ma duc cu gandul in bulgaria cum la fugarit pe arogant sigur a crezut ca venind la stoiea va face ce a facut se vede ca oamenii si au deschis ochii si nu mai permit pufe de la arogantu asta si cioban sa va fie invatatura de minte cand jucati cu stoiea cereti control anti doping hu

travka
travka  •  23 Februarie 2016, 09:40
Postat de jony1973 pe 23 Februarie 2016, 06:53

Nu stiu de ce nu a folosit "energizantele" la ultimele doua meciuri! Poate Steaua (FCSB) este urmarita de cei de la Antidoping. Oricum se vede valoarea jucatorilor fara administrarea "energizantelor" la inceputul si la pauza meciurilor. Eu am mai spus-o: este nevoie de control , proba de sange, la meciurile cu Steaua!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hsc100
hsc100  •  23 Februarie 2016, 08:48

Cum sa joci cu doi inchizatori.Ce jucai cu real si aveai de aparat un rezultat.Rusine.Blat ordinar.Bine ai revenit Mitica

Vezi toate comentariile (24)
Comentează