FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Șefii cluburilor, scandalizați de conflictul dintre FRF și LPF: "E jenant, n-am mai auzit așa ceva"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2016 16:48

Florin Prunea, președintele CSMS Iași, a criticat cererea înaintată de Federația Română de Fotbal către LPF, de a contesta la TAS decizia Comisiei de Recurs în privința suspendării lui Edi Iordănescu.

"Noi complicăm lucrurile pentru că sunt interese. Ce legătură au comisiile FRF cu cele LPF? Cine a recomandat Comitetului Eecutiv aceste Comisii? Comisiile sunt parte ale FRF. Ele nu sunt independente și autonome. Ele sunt numite de FRF.

E penibil să mergem la TAS pentru suspendarea unui antrenor o etapă. E jenant. N-am mai auzit așa ceva, sincer", a declarat Florin Prunea la Dolce Sport.

Edi Iordănescu a primit inițial o etapă de suspendare și o amendă de 40.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină, însă decizia a fost anulată de Comisia de Recurs. FRF a cerut secretarului general al LPF să conteste decizia la TAS, într-un dialog de la distanță între cele două instituții. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
para.para
para.para  •  01 Mai 2016, 11:12

Deci frf-ul isi da inca o data arama pe fata. Cere recurs pentru ca vrea ca antrenorul echipei care joaca cu fcsb sa fie suspendat. Apropo, despre care sefi de cluburi scandalizati se pomeneste in acest asa zis articol? Probabil pentru ghesepe, Prunea este totalitatea sefilor cluburilor.

khal_37
khal_37  •  30 Aprilie 2016, 21:45
Postat de alexbibirica1 pe 30 Aprilie 2016, 19:10

au pus batista pe tambal ... despre aceasta ancheta nu ni se spune nimic ! fratii negoita au protectie din partea presei

Subiect tabu...tremura carnea celor de teapa luki Mironuica, Stucan, Decebal Radulescu sau Vochin

444001919101397
Florean Andrei  •  30 Aprilie 2016, 20:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close