FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bonetti şi-a reziliat contractul! Dorinel Munteanu va fi prezentat mîine

Articol de - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 noiembrie 2012 21:16

UPDATE Acţionarii dinamovişti au reuşit să ajungă la o înţelegere cu Dario Bonetti în privinţa rezilierii contractului. Astfel că roş-albii vor avea începînd de mîine un nou antrenor. Dorinel Munteanu va fi prezentat într-o conferinţă de presă, care va avea loc la Rin Grand Hotel, de la ora 13:00.

UPDATE Alessandro Birindelli a condus antrenamentul din această seară al dinamoviştilor, la care Dario Bonetti nu s-a mai prezentat. Tehnicianul italian negociază cu acţionarii lui Dinamo rezilierea contractului.

UPDATE Antrenamentul dinamoviştilor, programat la 19:30 va fi condus de Alessandro Birindelli, secundul lui Dario Bonetti. Se pare că italianul va veni şi el la antrenament pentru că n-a ajuns încă la un acord cu acţionarii în privinţa rezilierii contractului.

------------

Situaţie incertă în continuare la Dinamo. Şefii "roş-albilor" nu au ajuns nici pînă acum la un acord cu Dario Bonetti pentru rezilierea contractului, dar speră să rezolve această problemă în cursul zilei de astăzi.

"Cîinii" aveau programat un antrenament de la ora 14:00, dar, pentru că nu s-a ajuns la un acord între conducere şi Bonetti, şefii au decis să mute şedinţa de pregătire la ora 19:00, la Săftica, sperînd că italianul nu va mai fi tehnicianul lui Dinamo pînă atunci.

Bonetti negociază cu cei din conducere în aceste momente încetarea contractului. Cele două părţi nu s-au pus de acord pentru că italianul solicită salariul în avans pînă la sfîrşitul anului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (82)
shtefanel
shtefanel  •  15 Noiembrie 2012, 01:31
Postat de zona_lipscani pe 14 Noiembrie 2012, 22:55

Mai ales dupa golul marcat astazi contra Belgiei chiar daca e vorba numai de un amical . De fapt belgienii trateaza un amical ca unu oficial .

costa frate dar decat sa aduca jucatori multi scumpi si vai d capul lor si cu salarii gen alvarez 15 000 care sa futa bugetul mai tare de atat mai bine unul din astia care chiar isi face simtita prezenta in echipa si care chiar are valoare !!! niste sacrificii care o sa merite banii ! torje e ex perfect .. a costat 2 mil dar si-a facut treaba si am luat si bani pe el !

spartandinamovist
spartandinamovist  •  14 Noiembrie 2012, 23:56
Postat de zona_lipscani pe 14 Noiembrie 2012, 23:37

Ba ? Profu e banatean dar te-ar lasa repetent . Nu ma intereseaza gramatica aici ca nu suntem la cercul literar . Mai apesi o tasta gresit , mai pui o litera in plus sau in minus din greseala dar comentariul tau arata groaznic . Nici macar logica limbii romane nu o respecti ! Nu poate exista un razboi al ratiunii intre zona magheru si zona castraveti ,..)) E imposibil .

nu ain raspuns dece il sustii asa tare pe dorinel ? lasa gramatica si vrajeli de 2 lei

spartandinamovist
spartandinamovist  •  14 Noiembrie 2012, 23:55
Postat de zona_lipscani pe 14 Noiembrie 2012, 23:37

Ba ? Profu e banatean dar te-ar lasa repetent . Nu ma intereseaza gramatica aici ca nu suntem la cercul literar . Mai apesi o tasta gresit , mai pui o litera in plus sau in minus din greseala dar comentariul tau arata groaznic . Nici macar logica limbii romane nu o respecti ! Nu poate exista un razboi al ratiunii intre zona magheru si zona castraveti ,..)) E imposibil .

tu vad ca iesti foarte arogant si tot dai cu magheru , nu vreau sa fac o descriere a tot ce inseamn magheru incepind dela sf vineri coltea piata romana , aici vorbim de fotbal nu de aroganta ta si de sustinerea pe casre o ai tu fata de dorinel ,cum poti spune il sustin 2 ani ? boneti ce a realizat a realizat intr-un climat urit si nu propice performantei si totusi a reusit ceva , dorinel al tau unde a fost a creeat numai furtuna ,aproape cu toti are actiuniprin tribunale ,cu jiji porumboiu la cfr a fost scuiopat repede ,blatistu asta pe care tu il sustii ia cerut lui porumboiu buget pt blaturi , a spus porumboiu la tv .. sar putea ca tu pe forum sa ai un rol bine definit sa induci opinia

Vezi toate comentariile (82)
Comentează