FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șefii lui Dinamo l-au anunțat deja » Ce se va întâmpla cu Miriuță începând cu 2018

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 15:23

Vasile Miriuță are toate șansele să continue și din ianuarie 2018 la Dinamo, după seria de trei victorii ce l-a adus în preajma play-off-ului.

Echipa alb-roșie s-a impus în ultimele trei etape, un nou record pentru actuala ediție. Nu se mai întâmplase de pe vremea lui Contra, în primăvară, când a avut două astfel de serii de succese.

Vasile Miriuță speră să bată și pe Poli la Timișoara, luni, ca să fie liniștit atât el, cât și pentru ca Dinamo să încheie 2017 pe loc de play-off. Totuși, din semnalele pe care le-a primit dinspre Negoiță, tehnicianul de 49 de ani e mai liniștit.

Dacă nu se va întâmpla un cutremur la ultima reprezentație din 2017, tot el va continua ca antrenor principal al "câinilor". Vasile a recâștigat vestiarul și rămâne o variantă ieftină, salariu de 8.000 de euro pe lună, comparativ cu predecesorii săi, Andone și Contra, care încasau 15.000 de euro.

Pot urca până pe 4

Miriuță își crește șansele să continue și-n sezonul de primăvară cu Dinamo dacă va învinge luni, mai ales că a discutat cu finanțatorul despre aducerea unor fotbaliști din străinătate sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare la vară. De fapt, țintarul ultimei etape îi favorizează pe "câini", cu obligația ca ei să câștige 3 puncte în ultima etapă pe Bega. Dacă bat, pot urca până în apropierea podiumului, pe locul 4!

"Suntem la mâna noastră, nu depindem de alții și trebuie să câștigăm meciul de la Timișoara. Dacă vom fi cu gândul la vacanță, vor fi mari probleme, mari, dar eu sper să-i motivez pe ultima sută de metri. Dinamo începe ușor-ușor să joace ce vreau eu. De la început am cerut răbdare, doar așa se poate construi. Nu sunt Mesia, nu poți să faci multe într-o lună și jumătate. Guardiola a avut nevoie de un an pentru a schimba la City. Eu, într-o lună şi jumate, ce să fac?

Dacă am liniște? O să am doar când o să fiu la doi metri sub pământ, sper eu peste vreo 30 de ani. Mi-aș dori să trăiesc și eu până la 77-78 de ani. O să am o discuție clară cu domnul Negoiță să vedem ce jucători putem aduce de «afară», dar mai întâi să văd dacă rămân eu antrenor!" Vasile Miriuță, antrenor Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  13 Decembrie 2017, 22:18

miriuta poti face o echipa din tot ce detine dinamo lot si anprumutati ULTRASI de vor alta echipa sa cumpere sa plateasca jucatorii doriti de ei Daca nu au bani sa protesteze an piata palatului

116530435479785
Anca Toma  •  13 Decembrie 2017, 19:59

Ieftin si bun.De fapt cine-i da mai mult lui Miriuta dupa experienta Chiajna???????????????Si cam asta-i salariu unui antrenor care antreneaza o echipa a carui scop major e sa intre in primele 6 in Romania.

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Decembrie 2017, 19:09

Miriuta este un bonhomme ,un om bun la suflet si in acelasi timp un bun atrenor.Este omul nimerit la locul potrivit. Nu stiu daca este pentru superperformanta ,dar este excelent pentrui echipe aflate in criza.Si la CFR a facut treaba buna ,jocul incanta privirea. Poate Petrescu sa fie mai bun antrenor ,dar suflet ca Vasile nu multi au. Succes Miriuta ,da-i inainte cu tupeu!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close