FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șefii lui Dinamo pun piciorul în prag! Mesaj categoric pentru Hanca și Filip: "Cine se mai dă cocoș și face așa va plăti"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 12 septembrie 2017 16:04

După Dinamo - ACS Poli 1-2, Sergiu Hanca și Steliano Filip au fost apostrofați de fani, iar cei doi jucători au avut reacții nervoase la adresa suporterilor.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a avut un mesaj dur pentru cei doi dinamoviști, cerându-le să nu mai aibă astfel de ieșiri la adresa fanilor echipei.

"Cine le va mai răspunde suporterilor şi cine va mai încerca să se dea cocoş în faţa lor va plăti drastic. Dacă vor să fie cocoşi, să fie pe teren. Trebuie să înţeleagă că aici e Dinamo şi trebuie să se ghideze după ce scrie în vestiar şi după vorbele lui Cătălin Hîldan: «Hai să le arătăm la ăştia ce înseamnă Dinamo!».

Din păcate, în meciul cu Poli şi în multe din evoluţiile lor nu am văzut lucrul acesta. Sper ca în ceasul al 12-lea să se trezească şi să aibă evoluţii mai bune", a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

Citește și: Mutu se ia de jucători! Pe cine a găsit vinovat după înfrângerea cu ACS Poli și despre cine spune că acum nu merită să fie la Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  13 Septembrie 2017, 00:56

NU MAI ARE C CAUTA BANDEROLA D CAPITAN LA ST.FILIP !!!!!!!

tonyys
tonyys  •  12 Septembrie 2017, 20:23

Pai care siporteri ai lui dinamo...ca la.meciul cu timisoara au fost 200-300.

147687542408495
Viorel Stelistul  •  12 Septembrie 2017, 17:30

Saracul corb el nu e sef!!! A vorbit din nou acest personaj straniu, care se comporta ca un slugoi al ratacitilor de la pch si ca un valet pe langa prichindelul Negoita. Face orice sa fie pe placul galeriei (probabil pentru ca a fost greu acceptat de *** pentru ca mirosea prea tare a Ghencea), se pune in ipostaze ridicole si, in general, prin tot ce face confirma vocatia de servitor. Asa umil si cersetor a ajuns pana si expert la Tv, unde evident spune numai banalitati, dar mai incaseaza ceva si asta se pare ca ii place foarte mult.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează