FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIEŞTI

Şefii Poliţiei Prahova ar fi primit şpăgi «în natură» de la oficialii Petrolului » Alcoolul şi biletele la meci erau monedele de schimb

Daniel Capră la conferinţa de presă
Daniel Capră la conferinţa de presă

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2015 18:22

Procurorii DNA Ploieşti i-au audiat astăzi pe Constantin Ispas, şeful Direcţiei Generale Anticorupţie Prahova, şi Emanuel Saghel, ofiţer la Biroul de Combatere al Criminalităţii Organizate Ploieşti.

Potrivit unor surse judiciare, Ispas şi Saghel ar fi primit de la diverse peroane mită constînd în bani, bunuri şi servicii în valoare totală de zeci de mii de euro, anunţă observatorulph.ro.

În perioada martie-noiembrie 2014, Emanuel Saghel, ar fi furnizat unei persoane , cercetată într-un dosar penal D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploieşti, informaţii la care avea acces în virtutea funcţiei deţinute, constînd în înştiinţarea acestuia, în legătură cu interceptarea sa în respectiva cauză penală, cu privire la data la care urma să se efectueze percheziţie la domiciliul acesteia (n.r. surse judiciare susțin că respectiva persoană este Daniel Capră, patronul Petrolului).

În schimbul acestor informaţii, Emanuel Saghel ar fi primit bilete la fiecare meci al Petrolului disputat pe teren propriu (între 5 şi 30 de tichete), avînd valoare nominală aferentă tribunelor 0, I şi II şi consumaţii de băuturi alcoolice şi alimente servite la una dintre lojele stadionului, anunţă aceeaşi sursă.

Între timp patronul Petrolului, Daniel Capră, a fost cercetat, arestat şi eliberat. Mai multe puteţi citi AICI

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
para.para
para.para  •  17 August 2015, 19:40
Postat de travka pe 17 August 2015, 19:08

mafie mare la ploesti acolo, astia isi dau spaga bere si vin .....doamne =))) macar saracii aia prin mures cluj o incearca la un nivel mai ridicat, elicoptere nebunii, dar astia dau spaga bere si vin si whisky hahahah

Pai Borcea nu dadea sampanie la arbitrii?

vladutz13
vladutz13  •  17 August 2015, 19:37
Postat de travka pe 17 August 2015, 19:08

mafie mare la ploesti acolo, astia isi dau spaga bere si vin .....doamne =))) macar saracii aia prin mures cluj o incearca la un nivel mai ridicat, elicoptere nebunii, dar astia dau spaga bere si vin si whisky hahahah

Doar cu astea i-au putut gasi... iti dai seama ca nu si-au facut viloaie cu banii de pe biletele astea :)

vladutz13
vladutz13  •  17 August 2015, 19:36

Mda, orice strain s-ar ingrozi daca ar auzi asa ceva, cum toti sefii politiei dintr-un judet sunt in buzunarul unui mafiot, dar chiar toti, inclusiv DIICOT. Bineinteles, nimeni nu se mai socheaza la noi.... e pacat, la inceputul anilor '90 si la noi s-ar fi revoltat lumea din oras!!! Poate i-ar fi dat foc la conac.... ne-am calmat si "civilizat" prea mult.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează