FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Şefii Stelei au anunţat cum procedează în cazul Sînmărtean: "E blestemul carierei lui"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 iulie 2014 12:37

În cadrul conferinţei în care Steaua şi-a prezentat ultima achiziţie, pe vîrful Valentin Lemnaru, preşedintele clubului a vorbit şi despre cazul Lucian Sîmărtean.
Valeriu Argăseală a decis că nu se impune vreo sancţiune împotriva mijlocaşului:

"Nu s-a luat nici o măsură împotriva lui Sînmărtean. E unul dintre liderii echipei. A avut o discuţie cu colegii, a recunoscut că nu a avut cea mai bună formă.

Şi eu am avut o discuţie cu el. I-am zis că e victima propriei sale valori. E blestemul carierei sale, ca să spun aşa. Trebuie să joace mereu la cel mai înalt nivel. Nu trebuie să luăm vreo decizie împotriva lui".

Argăseală a anunţat şi o nouă achiziţie: "O să aducem un alt medic, va fi prezent pe bancă la meciul cu Rapid".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
desiboimpex
desiboimpex  •  25 Iulie 2014, 20:50

ARE PERFECTA DREPTATE UN FAN AL STELEI DACA ESTE, sa dea jos armata din pod ,sa puna odata piciorul in prag.Nu este normal cand in Romania salariul este d emizerie ,iar niste analfabeti de la Steaua sa castige 10-25.ooo de dolari pe luna.Antrenorul este cel care decide si cui nu-i convine ceea ce face sa spuna atat, domnule nu ma incadrez si vreau sa plece, sa plece, doamen ce jucatori si antrenori a avut odata Steaua! Sa dea Dumnezeu sa ma insel ! pentru banii pe care ii iau sa alerge pe teren nu ca niste domnisoare ci ca niste armasari ! Stau si ma intreb ,oare baietii astia de la Steaua si nu numai sa-u uitat la meciurile de la mondiale , sa vada cum joaca Germania, Olanda, Costa R

cocojambo1
cocojambo1  •  25 Iulie 2014, 19:28
Postat de xnread pe 25 Iulie 2014, 14:56

Pe timpul evolutiei in randurile formatiei FC Utrecht dl Sanmartean era un model de jucator.In mod categoric acesta a fost si meritul timonierului(antrenorului) de atunci al gruparii batave,dl Van Hanegem(legenda a Feyenoord-ului&nationalei) care-si tinea jucatorii din scurt.Facand o paralela dl Galca ar trebuii sa puna piciorul in prag,nelasandu-se la cheremul vestiarului.

Undee la FC Utrecht??? nici nu era titular. A jucat intr un sezon in 17 partide si a inscris 0 goluri. Model de jucator. Dupa un sezon i au dat vant unde crezi .. la Gloria Bistrita unde l a luat tata Jean la reciclare. Inainte de Utrecht a stat 3 sezoane la Panathinaikos unde a jucat in total 24 de meciuri si a dat un gol . Cariera lui Sanmartean in afara a durat din 2003 pana in 2008 si a jucat in total 41 de jocuri si a inscris 1 gol. 41 de jocuri in 5 ani? Crezi ca nu a jucat ca nu avea valoare? Eu cred altceva ca era model de noapte.

cocojambo1
cocojambo1  •  25 Iulie 2014, 19:20
Postat de tbone pe 25 Iulie 2014, 17:33

Sanmartean si cand nu face un meci bun tot are 2-3 pase geniale din care iese cel putin o ocazie mare de gol

DAR PANA DA PASELE ALEA JUCATI IN 10 OAMENI!!!!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează