FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Șefii Stelei au găsit problema echipei: "Aici suferim!" » De ce este nevoie la club: "Era bine dacă se întâmpla asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 11:10

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a vorbit despre situația de la echipa roș-albastră.

Fostul portar a spus că echipa lui Reghecampf ar fi avut nevoie de o pauză înainte de startul play-off-ul Ligii 1 și a declarat că Steaua suferă la relațiile de joc.

"Pentru noi era foarte bine dacă se întrerupea campionatul acum şi juca echipa naţională. A revenit Tănase, iar Alibec e un jucător foarte bun.

Ar fi avut nevoie de timp, dar au doar o săptămână să pună la punct anumite trasee de joc. Cred că acolo suferim, la trasee de joc. Fiecare încearcă prin talentul lui să scoată ce e mai bun.

Nu cred că e condiţia fizică o problemă. Jucătorii îşi doresc. Mă uit la Muniru cât aleargă, dar nu reuşeşte şi face greşeli de multe ori. Ar trebui să se liniştească acum că începe un nou campionat şi şansele noastre cresc la titlu", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
chris_bu67
chris_bu67  •  06 Martie 2017, 14:09
Postat de dincolodenori pe 06 Martie 2017, 12:54

Ups ...vorbeste unul de pe SASE......

da,ăia de pe 6 v-au dat 10 goluri în 3 meciuri,v-au bătut de 4 ori în 1o meciuri,n-au jucători valoroși,nu se comportă ca barca la antrenamente,nu se îmbată cu brânză,au o galerie minunată,suporteri mai inteligenți ca voi,salarii mici,și joacă din adâncul inimii,cel puțin cu F.C.Beluga

geogeo
geogeo  •  06 Martie 2017, 13:09

La Steaua sunt urmatoarele probleme: - mijlocasii centrali nu au calitate la pase filtrante; - fundasii laterali nu sunt capabili sa centreze de calitate (valabil si pentru mijlocasii de banda); - nu exista niciun jucator capabil sa domine jocul aerian; - nu exista decat un funads central in lot si ala este din cand in cand defect; - indiferent de adversar, jucatorii Stelei nu sunt aproape niciodata primii la minge. In conditiile astea, pase de calitate nu sunt, centrari de calitate nu sunt, la centrari, atunci cand sunt, n-are cine sa dea cu capul, apararea e nesigura si se ia gol foarte usor, iar la capitolul determinare sunt sub adversari si atunci ce pretentii sa ai? Daca va juca asa si in Play-Off Steaua nu are sanse mai mari de locul 4.

dincolodenori
dincolodenori  •  06 Martie 2017, 12:54
Postat de conasu_boeru pe 06 Martie 2017, 12:02

Nu mă , voi suferiți la cap la prpriu și la figurat ! De la becali la meme de la argăseală la reghe și de la mache la dukadam , sunteti toti *** și credeti că sunteti ce nu sunteti !!!! ASTA E PROBLEMA ! Voi ati stricat și stricati jucătorii, nebunilor !

Ups ...vorbeste unul de pe SASE......

Vezi toate comentariile (5)
Comentează