FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Şefii Stelei sînt cu gîndul la Reghecampf: "Atunci Steaua își domina adversarul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iulie 2015 18:42

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la Steaua, a vorbit despre jocul roș-albaștrilor din ultimele sezoane.

"Personal, aș vrea ca echipa să joace ca în primul an cu Laurențiu Reghecampf antrenor. Atunci aveam atitudine, agresivitate și determinare. Steaua își domina adversarul prin pressing și nu îl lăsa să joace.

În al doilea an cu Reghe și în sezonul trecut, Steaua nu a mai jucat ca în acel sezon și nu mai avea acea agresivitate", a spus Duckadam la DigiSport.

Duckadam a vorbit și despre meciul de azi, cu Partizan:

"Cred că vom cîștiga ambele partide cu Partizan și ne vom califica mai ușor decît cu Trencin.

Chiar dacă vom primi gol, trebuie să ne jucăm șansa și să mergem mai departe, să nu cădem psihic și să spunem «Vai, ce am pățit! Am luat gol și o să avem probleme»", a adăugat fostul portar.

Steaua va juca în această seară împotriva celor de la Partizan, în turul III al preliminariilor UEFA Champions League. Vezi aici meciul liveTEXT.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
mal.
mal.  •  30 Iulie 2015, 06:55

Săracul de el... Eroul unui meci a pierdut ocazia să tacă. Ce necaz mare: să nu știi ce vorbești și să ai sarcină de serviciu să vorbești!

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  30 Iulie 2015, 00:28
Postat de andy_2008 pe 29 Iulie 2015, 19:26

Reghe e peste finutu cu 10 ani lumina.

Te inseli, e doar cu o Anamaria peste el.

ortega
ortega  •  29 Iulie 2015, 21:06

În fotografie pare că Duckacadam a înghițit o minge de baschet ... Nici n-ar fi de mirare la cât e de fomist ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează