FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Şeful LPF 2: "De ce doar cinci cluburi au fost de acord să dăm în judecată casele de pariuri?"

Articol de - Publicat duminica, 21 februarie 2016 21:26

Auraş Braşoveanu vorbeşte despre comportamentele bizare ale şefilor din liga secundă şi se apără în faţa acuzelor că ar fi pactizat cu FRF spre a bloca un proces cu Liga Profesionistă 2.

Acuzat că ar fi suspendat fără împuternicire litigiul deschis de LPF 2 contra FRF pentru dreptul de organizare a diviziei secunde, preşedintele ligii, Auraş Braşoveanu, se apără lansând patru întrebări retorice la adresa contestatarilor săi:

"Dacă procesul n-ar fi trebuit stopat, de ce cluburile nu se întrunesc şi decid să-l repună pe rol? De ce Biroul Executiv ezită să-şi manifeste atribuţiile spre a convoca Adunarea Generală de alegeri, mai ales că am anunţat încă de la sfârşitul anului trecut că nu aş mai vrea să candidez?

De ce, atunci când am solicitat să mandatăm FRF să deschidă proces împotriva caselor de pariuri pentru a nu mai trece gratis meciurile din liga secundă în oferte, doar vreo cinci cluburi au reacţionat pozitiv? De ce doar trei cluburi au trimis, în decembrie, adrese favorabile demiterii mele când s-a pus din interiorul LPF 2 această problemă?", a spus Auraș Brașoveanu.

Braşoveanu explică apoi că "atacurile la adresa mea n-au nici un fundament, fiindcă am acţionat mereu doar în interesul comun al cluburilor şi în baza unui mandat clar din partea conducătorilor. Mai mult, unii colegi s-au dat la fund când ar fi trebuit să mă susţină, de exemplu în perioada în care am avut nişte polemici mai ascuţite cu federaţia în interesul cluburilor din eşalonul secund.

Adevărul că, la liga a doua, suntem în situaţia actuală pentru că majoritatea conducătorilor îşi urmăresc propriile interese, nu le pasă de binele fotbalului românesc, în general". ¯

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează