FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII, DUMINICĂ, GSP TV, ORA 20:30 ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Selecţionerul Piţurcă l-a recomandat pe Dică la Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2009 00:00

Antrenorul echipei naţionale, Victor Piţurcă, a pus o vorbă bună pentru Nicolae Dică la acţionarii dinamovişti, cu care se află în relaţii strînse.

"E un marcator înnăscut şi poate fi decisiv în multe meciuri. Îi trebuie doar puţină încredere", le-a zis antrenorul. Revenirea mijlocaşului în prima ligă l-ar aduce din nou în atenţia lui Piţi, după ce experienţa ratată la Catania îl scosese din circuitul reprezentativei.

1 gol a marcat Dică pentru Catania în cele 6 partide disputate în Serie A şi în Cupa Italiei

69 de goluri a înscris Nicolae Dică în cele 173 de partide jucate pentru Steaua, în perioada 2004 - 2008

3 trofee a cucerit Dică în Ghencea, două titluri în sezoanele 2004-2005 şi 2005-2006 şi o Supercupă a României în 2006

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
 •  26 Februarie 2009, 12:14

aoleu cand va zice lumea ca luati rebutri voi nu doamne nu este asae acuma ce luati eu sunt stelist dar nu ma doare deloc daca se duce la dinamo ducasar deja dinamo devine stelutza tot ce nu mai e bun la steaua sau nu merge in strainatate transferat de steaua ia dinamo;))

 •  26 Februarie 2009, 11:15

1. Dica are si 4 goluri in amicale pentru Catania, pe langa cel oficial ( dinamovistii care il critica sa se intrebe ce a facut Niculescu la CIPRIOTI ) 2.Un lucru nementionat de voi. Dica a dat 4 goluri in Uefa Champions League ! 3.Dica pare sa nu alerge in comparatie cu jucatorii din Italia sau cu Banel de la Steaua. El alearga foarte mult. Peste 10 km pe meci !

 •  26 Februarie 2009, 10:54

dute...bai piti ,cu puturosul tau cu tot;sa il ia becali ,la turma lui, nu dinamo!ne-am ars cu bostina, nu mai putem scapa de el, ce draq sa mai caute si dica?avem mijocasi mai buni ca el,plus ca asta e o oaie, deci nu are ce cauta in groapa!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close