FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - PETROLUL 2-2

Selymeș dă vina pe ghinion și pe arbitru după egalul cu Chiajna: "De patru etape nu avem noroc"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 22:57

Tibor Selymeș, antrenorul Petrolului, consideră că principalul rival al echipei sale este ghinionul, mai ales după meciul de azi terminat la egalitate în fața Chiajnei, scor 2-2.

"Cred că de 4 etape avem ghinion. Și în meciul cu Steaua am avut ocazii și am pierdut. Și azi la fel, chiar și în 10 oameni am jucat mai bine decît Chiajna. Am luat un gol stupid după o greșeală de fundaș. Asta e! Trebuie să muncim mai mult.

Azi am făcut un meci foarte bun. Nu sîntem lăsați să jucăm mai agresiv. În lumea asta nu se dă nicăieri cartonașe atît de ușor. Nu cred că facem noi cele mai multe faulturi de cartonașe din Liga 1. Cred că avem nevoie de mai mult noroc", a spus Selymeș la Digisport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
bertino
bertino  •  01 August 2015, 15:30

O echipa de troznitori mercenari si un antrenor care mai mult de 10 etape n-a prins pe nicaieri pe unde a fost. Unde este ghinionul in toata povestea asta?!?!

forza_csms
forza_csms  •  01 August 2015, 11:58

daca suntei cotonogari...! si mai aveti si tupeu sa va plangeti, dupa meciul de la Iasi, in care a fost gol valabil, iar voi trebuia sa aveti 2 jucatori eliminati.

romelo777
romelo777  •  01 August 2015, 11:11

asta a avut ghinion si pe la navodari si otelul,aveti grija daca vreti liga 2!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează