FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - PETROLUL 1-0

Selymeș: "Nu l-am bătut azi pe Prunea, dar el ne-a învins cu arbitri"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iulie 2015 23:09

Tibor Selymeș, antrenorul Petrolului, s-a declarat nemulțumit de arbitrajul lui George Găman pe care-l acuză că n-a dat fault la singurul gol al partidei cu CSMS marcat de Golubovici.

"A fost un meci echilibrat. Cred că un rezultat de egalitate era corect. Faza golului nu am văzut-o și nu o pot comenta. Dar portarul trebuie protejat. Deci a fost fault. Am pierdut un meci nemeritat. Nu sînt mulțumit de băieți pentru că au pierdut, deși a fost un gol primit pe o greșeală de arbitraj.

Prima repriză am început mai slab, iar în partea a doua am avut cîteva șanse. Stăm bine cu banii, dar nu și cu punctele. Azi am așteptat mult mai mult de la băieți. Nu l-am bătut azi pe Prunea, dar el ne-a învins cu arbitri. N-am de ce să-l felicit", a spus Selymeș la Dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
khal_37
khal_37  •  27 Iulie 2015, 11:38
Postat de fibra pe 27 Iulie 2015, 08:24

Cand esti incompetent si ai o echipa de cotonogari,dai vina pe arbitri. Da, arbitrii sunt vinovati ca nu i-au eliminat pe Varga si Ropotan.

Corect!!! :)

10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  27 Iulie 2015, 09:56

Am revăzut faza de n ori: la faza respectivă portarul a plecat de pe linia porții și l-a împins pe Grahovac

travka
travka  •  27 Iulie 2015, 08:43

selymes asta va fi ilie stan 2, omu cu retrogradarea, deja are una in cont, poate urmeaza petrolu anu asta hahahah

Vezi toate comentariile (11)
Comentează