FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Semnal de alarmă al conducerii Stelei! Se caută portar titular pentru campioană

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 20:45

Laurențiu Reghecampf a anunțat în mai multe rînduri că-și mai dorește un portar care să le pună probleme lui Niță și Cojocaru.

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, trage un semnal de alarmă cu privire la evoluțiile celor doi portari ai campioanei din amicale.

"Nu mi-au plăcut portarii. De ce? Pentru că au fost nesiguri.

De la Bawab nu am avut prea mari aștepări acum pentru că este la început cu pregătirea.

Mi-au plăcut, în schimb, Stanciu și Hamroun. Hamroun, prin angajament, alunecări, sper să facă o pregătire bună și să nu mai aibă probleme cu accidentările, cum s-a întîmplat astă-toamnă”, a spus Duckadam la Digi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
widoqq
widoqq  •  28 Ianuarie 2016, 09:34

Sa l ia pe S. Lung de la Astra!

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  28 Ianuarie 2016, 08:45

Duckadam,oferteti-l pe Sfantul Petre !

portardelegenda
portardelegenda  •  28 Ianuarie 2016, 08:43
Postat de portardelegenda pe 28 Ianuarie 2016, 08:42

Doamne ce dezamagire Dukcadam asta , pe cat de mult l-am apreciat pe atat de mult il detest acum. Un REPREZENTANT al unui club sa vina public pe tv si sa discrediteze portarii aceluias club in timp ce inca nu au efectuat nici un transfer al unui alt portar e de -a dreptul dovada crasa de prostie si neintelegere a rolului sau in acel club. Nu mai vorbesc ca demonstreaza ca nu a inteles nimic din fotbalul pe care l-a trait . Daca as fi in locul celor doi portari ai Stelei l-as scuipa intre ochi , prostul naibii

si nici macar nu tin cu steaua

Vezi toate comentariile (9)
Comentează