FOTBAL  »  Superliga  »  LITIGIU

EXCLUSIV FOTO FACSIMIL // Semnătura de pe noul contract al lui Omrani cu CFR Cluj este FALSĂ! Avem rezultatul expertizei grafologice

Articol de - Publicat marti, 22 mai 2018 21:28

GSP.ro a intrat în această seară în posesia unui facsimil cu concluzia raportului grafologic asupra convenției prin care lui Omrani (24 de ani) i-a fost prelungit acordul cu CFR Cluj și prin care i-a fost mărită clauza de reziliere de la 200.000 la 2 milioane de euro!

Expertizele comandate de Comisia pentru Soluționarea Litigiilor a LPF atât în România, cât și în Franța, au o concluzie comună: semnătura care apare în dreptul lui Omrani nu-i aparține atacantului francez! 

act1

act2

Astfel, rămâne valabil acordul vechi pe care fotbalistul îl avea cu campioana, semnat în 2016 și care e valabil până în iunie 2018 și are o clauză de reziliere de 200.000 de euro!

Gigi Becali avertizase în urmă cu două săptămâni că semnătura de pe noul contract este una falsă. "Nu e treaba mea dacă e și un caz penal, noi nu vom face plângere. Pe noi ne interesează doar fotbalistul", a declarat patronul FCSB în această seară, la TV Digi Sport. 

"Astăzi s-a decis analiza grafologică care spune că semnătura lui Omrani este falsă. Analiză făcută de comisii. Am vorbit cu impresarul, facem conferință video cu el și jucătorul și gata, vedem ce rezolvăm. Comisia de Disciplină a făcut această expertiză grafologică, adică ei au cerut-o, nu eu. E liber de contract și îl luăm. Nu mă interesează dacă e penal sau nu această semnătură falsă. Pe noi ne interesează jucătorul" Gigi Becali la TV Digi Sport

Reacția lui Dan Idita, avocatul lui Omrani: "Nu-mi convine faptul că acest raport a apărut în presă. Aș mai vrea să mai fac o precizare: domnul Ivașcu este consilier juridic la CFR Cluj, nu e avocat. Întrebați-l pe domnul Ivașcu, el nu se ocupă de acest dosar. O doamnă avocat se ocupă de caz. 

Omrani nu și-a recunoscut semnătura pe actele semnate. S-a încercat să se facă caz din faptul că eu îl am client pe Omrani și îl am client pe domnul Becali în alt caz. Pe mine mă solicită toată lumea.

Din punctul meu de vedere, e clar că Omrani are un avantaj foarte mare, iar dreptatea este de partea lui. Semnăturile din expertiză au fost aplicate de semnăturile jucătorului. Urmează să ne judecăm, miercuri avem un termen, așteptăm să ne judecăm.

CFR a depus un raport de experiză extrajudiciară. Am solicitat instanței de judecată să dispună întocmirea unei alte expertize. CFR putea să depună înscrisuri care să nu conțină semnătura lui Omrani, ci să fie una falsificată. S-a dispus o expertiză judiciară în care jucătorul s-a prezentat în fața Comisiei și i s-a luat o mostră de semnătură. Părțile trebuie să propună și să aibă o poziție cu privire la fiecare probă exprimată", a spus Idita, la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (117)
100002473541087
Danut Ognean  •  23 Mai 2018, 20:49

doliu placut gigeilor fcsb-ei

darkcomy
darkcomy  •  23 Mai 2018, 16:39

Expert dar *** 19 l-a scris (noua spre zece)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vladutz13
vladutz13  •  23 Mai 2018, 14:57

Ar trebui pedepse mari de tot pentru CFR. Nu depunctare, pentru ca ne-am saturat toti de TAS, dar o amenda uriasa, proportionala cu cifra de afaceri, dublata si de o interdictie de transferuri pe cativa ani.

Vezi toate comentariile (117)
Comentează