FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - ASTRA 1-3

Semnele obscene nu erau pentru fanii Chiajnei » Pe cine înjura Șumudică și cine i-a trimis, de fapt, bilețelul de la final

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 11:35

Marius Șumudică a fost din nou în centrul atenției, aseară, la meciul câștigat de Astra pe terenul Concordiei Chiajna, scor 3-1.

Tehnicianul campioanei României a făcut semne obscene la finalul meciului înspre tribună, iar apoi a găsit un bilețel sub ștergătoarele propriului autoturism pe care scria: "Nu mai parca aici, că-ţi rup ştergătoarele! Ionuţ Chirilă".

Șumudică a spus că gesturile obscene le-a făcut către un prieten care se afla în acea zonă, iar bilețelul l-ar fi primit tot de la respectivul, deși era semnat de Ionuț Chirilă.

"Era un prieten de-al meu care mă tachinează mereu. E un stelist care mă cunoaște de când eram la Chiajna. Era în spatele meu și mi-a și transmis un mesaj pe telefon că voi avea parte de sprijinul lui.

Gluma cu ștergătoarele e tot a aceluiași suporter. A fost o glumă bună oricum. Îmi pare rău că n-am fost spontan și am aruncat hârtia sub mașină, dar mă pierdusem în fața camerelor TV", a declarat Șumudică la TV Sport ro.

799019 58b4889d95f9cf543b0023ef
*Captură TV Digi Sport

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează