FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - TG MUREŞ

Senzaţionalul Wesley: hattrick în 11 minute la Vaslui - Tg Mureş 4-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2011 20:22

FC Vaslui s-a impus cu 4-0 în meciul de pe teren propriu cu FCM Tg Mureş şi s-a apropiat la 7 puncte de liderul Dinamo. De cealaltă parte, mureşenii rămîn pe poziţia a 16-a, cu o singură victorie în acest sezon.

Moldovenii au început ca din tun şi Yero Bello a deschis scorul după numai patru minute, profitînd de o eroare gravă a defensivei mureşene. În continuare, jocul s-a desfăşurat la o singură poartă, iar dacă mureşenii mai sperau să scoată ceva în rperiza a doua, visul le-a fost destrămat de eliminarea lui Florin Dan, din minutul 32.

Vezi mai jos o galerie FOTO!

Mureşenii au început mai bine repriza a doua, iar Didi şi Subotici au ratat cîteva ocazii mari pentru trupa lui Tibor Selymeş, dar cei care au înscris au fost tot vasluieni (59). Sînmărtean a plecat pe contra-atac, i-a trimis lui Wesley în marginea careului, iar brazilianul l-a învins pe Balauru cu un şut plasat, cu stîngul, pe sub portar.

Bello a mai înscris o dară (61), dar golul său a fost anulat pe bună dreptate din cauza unui offside. Wesley a făcut pînă la urmă 3-0 după ce a scăpat singur spre poartă, l-a driblat pe portar şi a înscris în poarta goală. În minutul 70, brazilianul a reuşit hattrickul cu un şut plasat din marginea careului.

Citeşte aici desfăşurarea meciului în format liveTEXT!

Echipe de start:
VASLUI: Cerniauskas - Milanov, Gladstone, Farkas, Milisavljevici - Zmeu, Pavlovici - Adailton, Wesley, Sînmărtean - Y. Bello
Rezerve: Puia, Neagu, Papp, Jovanovici, Ghiorghiu, Costin, Buhăescu

TG MUREŞ: Balauru - E. Nicu, Iencsi, Gugu, Topici - Issa Ba, Ilyeş - Vagner, Fl. Dan, Jamal - Subotici
Rezerve: Albuţ, D. Matei, Pădureţu, Ruiz, Didi, Bumba, Sg Buş

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
zoomrapid
zoomrapid  •  30 Octombrie 2011, 23:42

Wesley e mai tare decat Messi!!! A reusit hattrick in 11 minute =))) Messi a facut aseara hattrick in 17 minute =))) oare este copia lui Messi acest Wesley din Moldova??? FELICITARI!!!

marcelvaslui
marcelvaslui  •  30 Octombrie 2011, 22:27

cit mai sus in clasament fc vaslui dar nu va cer mai mult si in europa va vreau sa va demostrati valuarea VA SALUT DIN ITALIA

xstream
xstream  •  30 Octombrie 2011, 21:30
Postat de flafy pe 30 Octombrie 2011, 20:58

yo aceam o oarecare simpatie pentru FCM! dar in seara asta au fost jaloane pe teren...Vasluiul are 4-0 meritat....

de asemenea

Vezi toate comentariile (16)
Comentează