FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - SEPSI, JOI, 18:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Sepsi a bătut campioana, dar se teme de Gaz Metan: "Nu a arătat rău împotriva lui Dinamo"

Foto: Academia de fotbal Gheorghe Hagi
Foto: Academia de fotbal Gheorghe Hagi

Articol de - Publicat marti, 08 august 2017 13:25

Pe val după victoria împotriva Viitorului, scor 1-0, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va întâlni joi, în deplasare, codașa Gaz Metan Mediaș, formație cu un singur punct acumulat și care a marcat primul său gol abia în partida cu Dinamo din etapa a 4-a, scor 1-3.

Antrenorul covăsnenilor, Valentin Suciu, îndeamnă însă la prudență și speră ca echipa sa să înceapă să confirme organizarea defensivă, punctul forte în promovarea din sezonul trecut.

„Mă bucur că am reușit să ținem cele trei puncte acasă, după jocul împotriva campioanei. În perioada scurtă care ne-a rămas până la meciul cu Mediașul încercăm să ne revenim din punct de vedere fizic, pentru că a fost foarte solicitant. Gazul nu a arătat rău împotriva lui Dinamo, sper ca jucătorii mei să rămână cu picioarele pe pământ.

Presiune există și pe noi și pe adversar. Am făcut destule greșeli care nu au fost fructificate de Viitorul, sperăm să nu le mai repetăm. A fost primul meci în care nu am primit gol, lucru pentru care eram renumiți în Liga a 2-a și pe care sper să începem să îl confirmăm și la acest nivel”, a declarat Valentin Suciu, antrenorul lui Sepsi.

„Suntem pregătiți să întâlnim orice echipă din Liga 1, pentru orice joc greu. Mă bucur că nu va juca Golubovici. E un lider, un atacant masiv, care ține bine de minge, care cu siguranță ne-ar fi pus probleme” Ionuț Ursu, fundaș Sepsi

  • GAZ METAN - SEPSI, joi, 18:30, în direct pe TV Digi Sport 1, TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează