FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SF. GHEORGHE - CFR CLUJ, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Sepsi e pregătită de duelul cu CFR Cluj » Cum vor să-i bată pe elevii lui Dan Petrescu

Articol de - Publicat luni, 14 august 2017 09:22

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a cedat toate punctele în jocul de la Mediaș, iar în această seară va primi vizita uneia dintre pretendentele la titlu, CFR Cluj.

Pe Stadionul Tineretului, acolo unde își dispută deocamdată meciurile considerate pe teren propriu, "alb-roșii" au obținut două victorii în două partide - cu Juventus București și Viitorul Constanța.

"La Mediaș am avut un meci de slabă calitate în prima repriză, am comis multe greşeli, iar asta ne-a costat și nu am mai putut întoarce rezultatul în favoarea noastră. Sper că din aceste greșeli să învățăm cu toții. Nu trebuie să mai dăm cu piciorul la astfel de posibilități.

Ne așteaptă un meci foarte greu, CFR Cluj este echipa momentului, la ora actuală cea mai bună formație din campionat, dar sperăm să dăm 150% pe teren, și atunci le vom putea crea probleme. În rest ne așteptăm la mulți suporteri la meci", a spus directorul sportiv Janos Bokor.

"Meciul de la Mediaș l-am pierdut numai pe mâna noastră, dar sper să învățăm din greșeli, și să ajugem acolo unde doresc oamenii din Sfântu Gheorghe, care ne susțin în permanență", a declarat și mijlocașul Issa Thiaw.

  • Sepsi - CFR Cluj se joacă azi, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
tihi
tihi  •  14 August 2017, 12:24
Postat de tonyys pe 14 August 2017, 11:45

ungurii de la pepsi se vor da la o parte din fata ungurilor de la ***.

Esti un nesimtit...un xenofob...un om fara cultura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ambele echipe sint din Romania...in ambele echipe aproape toti jucatorii sint romani...Cultura si educatia ta se opreste la expresia unguri,pentru ca esti un sovin si un xenofob.Esti un om limitat, cu un interior gol !! Cati jucatori si sportivi au fost si sint in Romania de etnia maghiara ? Foarte multi,si toti sint seriosi.In sport nu conteaza nationalitatea ci performanta.Esti un ***,esti un nimic ! Pleaca din sport,si comenteaza in politica *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tonyys
tonyys  •  14 August 2017, 11:45

ungurii de la pepsi se vor da la o parte din fata ungurilor de la ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează