FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 2-2

NOTE GSP Sepsi - FCSB 2-2. Neputință roș-albastră: 3 „repetenți” și 5 deziluzii în echipa lui Toni Petrea

FCSB s-a încurcat din nou cu Sepsi, iar titlu e tot mai departe. FOTO: Cristi Preda +19   FOTO
FCSB s-a încurcat din nou cu Sepsi, iar titlu e tot mai departe. FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 00:51 / Actualizat luni, 17 mai 2021 00:53

FCSB avea nevoie de victorie la Sfântu Gheorghe pentru a rămâne în apropierea lui CFR Cluj, însă roș-albaștrii au clacat din nou cu Sepsi. 2-2, iar titlul e din ce în ce mai departe de echipa lui Gigi Becali.

Neputința e cuvâtul reprezentativ pentru prestația FCSB-ului din primele 80 de minute. Cu excepția finalului de meci, în care roș-albaștrii au înscris de două ori și au obținut un egal nesperat, jucătorii roș-albaștrilor au dezamăgit crunt la Sfântu Gheorghe, exact în meciul pe care erau obligați să-l câștige pentru a mai spera la titlu. 

SEPSI - FCSB 2-2. Ei au fost „repetenții” roș-albaștrilor!

Mai mulți jucători din tabăra lui Toni Petrea au lăsat de dorit aseară. Valentin Crețu, Radunovic și Oaidă au fost cele mai slabe „piese” ale FCSB-ului. Toți au primit nota 4, iar la final n-au scăpat de criticile patronului Gigi Becali

Evoluții șterse au avut și Iulian Cristea, Perianu, Niță, Nedelcu și Olaru, toți notați cu 5 de jurnaliștii Gazetei. 

Florin Tănase, Moruțan și Octavian Popescu au fost singurii jucători care au ținut stindardul sus în partida cu Sepsi: toți au primit nota 6, în meciul în care căpitanul Tănase a ajuns la 24 de reușite stagionale.

Trei jucători de la Sepsi au impresionat

Trei jucători de la Sepsi s-au remarcat în partida cu FCSB: Dumiter, Golofca și Petrila au avut prestații peste media echipei, toți primind nota 7. Nu același lucru s-a întâmplat cu Niczuly, sau Eder, singurii repetenți din formația covăsnenilor.

Calcule la titlu în Liga 1 » Gigi Becali, la mâna prietenului Iftime în lupta cu CFR Cluj

CFR Cluj poate câștiga titlul runda viitoare dacă obține cel puțin același rezultat cu rivala FCSB. Mai exact, dacă diferența dintre cele două este de 3 puncte înaintea ultimei runde, CFR e campioană! Diferența dintre cele două este în acest moment de 3 puncte. În caz de egalitate la final, trupa antrenată de Edi Iordănescu devine campioană, pentru că nu a beneficiat de rotunjire.

Calcule la titlu. CFR Cluj, favorită în fața FCSB

Pentru a spera la un meci cu titlul pe masă în Gruia, în ultima etapă, FCSB trebuie să primească ajutor de la Botoșani. Cum poate deveni FCSB campioană:

  • CFR Cluj să piardă la Botoșani, FCSB să scoată cel puțin un punct cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă
  • CFR Cluj să facă egal la Botoșani, FCSB să câștige cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă.

FOTO Imagini tari din meciul Sepsi - FCSB 2-2

+15 FOTO
  • Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Imagini tari înainte de Sepsi - FCSB: Laszlo Dioszegi, patron și lider de galerie!

Vezi și alte știri despre meciul Sepsi - FCSB 2-2:

Omul „infiltrat” de CFR Cluj la Sepsi i-a dat o nouă lovitură de grație FCSB-ului » Povestea lui e emoționantă: „Nu mi-e rușine să recunosc”

Sepsi - FCSB. Stoper din două mutări » Cum a ajuns Oaidă fundaș central cu Sepsi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
bodystyle74
bodystyle74  •  17 Mai 2021, 08:54
Postat de florar pe 17 Mai 2021, 02:11

Mentalitate gesepisti!!! Sepsy a calcat în picioare CFR dar nu au scos adjectivele de acum!!!!Marea CFR a avut un singur șut pe poartă!!!

De acord. Au demonstrat anul asta ca sunt mai buni decat fcsb, cfr si craiova.Nu au avut si altfel de sustinere pt ca meritau sa iasa campioni

johhny_cage
johhny_cage  •  17 Mai 2021, 02:30

Sau neputință alb-galbenă, sau ce culoarea mai are brânza prin Berceni cu B de la FCFcsb.

magic4ever
magic4ever  •  17 Mai 2021, 02:27

Dar ce suparare pe Gsp ca nu a castigat Fcsb la Sepsi unde " era obligata sa castige" si cate calcule pro Fcsb faceti desprr cum ar putea castiga echipa *** Becali campionatul... suparare mare...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează