FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, TELEKOM SPORT, GSP.RO

Sepsi și FCSB sunt egale la un capitol inedit » Ce au în comun cei doi antrenori

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 15:47

Sepsi Sf. Gheorghe și FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30, în ultima etapă a turului Ligii 1. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Liga 1 are programat pentru duminică un duel dintre cele mai dezechilibrate din istoria campionatului: cel mai bogat club se deplasează la o nou-promovată fără tradiție, fără bani mulți, fără vedete.

La un singur capitol poate Sepsi să se compare cu FCSB: antrenorul. Nici una, nici alta nu are pe bancă un "principal" experimentat. Nici măcar calificat! Valentin Suciu și Nicolae Dică au aceeași vârstă, 37 de ani. Și fiecare dintre ei are licența A, calificarea inferioară celei solicitate în mod normal pentru tehnicienii care conduc formații din prima ligă. La Sepsi există Sandor Nagy ca acoperire pentru Suciu. Nagy e posesor al licenței Pro.

În aceeași situație se află Viorel Tănase la Steaua, "principal" în acte și secund în realitate. Diferența mare dintre Suciu și Dică provine din cariera de jucător a fiecăruia. Valentin a evoluat la FC Zagon, în Divizia C, Dică e un internațional dintre cei mai importanți din istoria recentă a FCSB. În 2006 a fost cel mai bun fotbalist român în Ancheta Gazetei.

Citește materialul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală și vezi cât de mari sunt diferențele dintre bugetele celor două echipe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
its1134
its1134  •  30 Septembrie 2017, 20:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează