FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - LAZIO, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, LOOK, TELEKOM, GSP.RO

Sepsi vrea s-o încurce pe FCSB: "Nu le va fi ușor steliștilor"

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2018 16:15

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va încheia primul său sezon regulat în Liga I, duminică, de la ora 20.45, în deplasare la FCSB.

Formația covăsneană ocupă locul 12, cu 19 puncte, 6 mai puțin decât Concordia Chiajna, prima echipă aflată deasupra locului de baraj.

"Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din România, dar ne dorim o victorie care să ne aducă speranțe mari în playout. FCSB e singura echipă care ne reprezintă în cupele europene și o face foarte bine, poate alinia cu ușurință două echipe puternice.

Dar asta nu înseamnă că duminică le va fi ușor. Băieții noștri au trecut peste jocul cu Chiajna, sunt conștienți și ei de greșelile pe care le-au făcut și putem arăta altceva duminică", a spus antrenorul Eugen Neagoe în cadrul unei conferințe de presă.

Jucătorii lui Sepsi OSK au fost nevoiți să se antreneze în sală, miercuri, din cauza vremii nefavorabile. Hadnagy și Fulop nu vor juca fiind suspendați.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close