FOTBAL  »  Superliga  »  HERCULES

Sergio Diaz vine la Dinamo dacă Hercules nu va promova în Primera Division

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2010 00:00

Ioan Andone caută să aducă măcar un stoper în acest mercato. Aşteaptă răspunsurile finale în privinţa bulgarilor Vidanov şi Popov, dar are o soluţie şi din Spania, despre care nu se va şti pînă cînd nu se încheie ediţia de Liga Adelante.

Ibericul Sergio Diaz, 25 de ani, a transmis agenţilor care fac legătura între el şi Dinamo că este dispus să vină un sezon să joace în Ştefan cel Mare în cazul în care echipa sa de acum, Hercules Alicante, nu va promova în Primera Division.

Formaţia lui Ionel Dănciulescu mai are de disputat două etape, decisive. Hercules e pe locul 4, la două puncte în spatele lui Betis, ce ocupă ultima poziţie promovabilă. Diaz va fi liber de contract după aceste partide, însă are posibilitatea să-şi prelungească acordul dacă Alicante ajunge în liga de elită spaniolă.

200.000 de euro pe sezon ar vrea Diaz ca salariu în Ştefan cel Mare

13 meciuri a bifat ibericul în acest sezon în tricoul ibericilorr

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  22 Mai 2011, 12:14

Minciuni ce sa faca in romania sa vina sa roada degetele

dutchy
dutchy  •  13 Iunie 2010, 22:28

minciuni gogonate....

vlad4fifa
vlad4fifa  •  13 Iunie 2010, 08:15

minciuni..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează