FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 1-2

Sfântul Iliev » Portarul Astrei a ajuns la trei penalty-uri apărate în ultimele două etape » Care a fost ultimul goalkeeper cu o performanță asemnănătoare

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2017 22:12

Plamen Iliev, portarul celor de la Astra Giurgiu, a prins o seară incredibilă în meciul cu Viitorul, în ciuda înfrângerii cu 1-2. AICI ai detalii despre partidă!

Bulgarul a reușit să apere două lovituri de pedeapsă în prima repriză, blocând, pe rând, penalty-urile executate de Aurelian Chițu și Florinel Coman.

De altfel, este pentru a doua etapă la rând când goalkeeper-ul Astrei reușește să blocheze o lovitură de pedeapsă, după ce a apărat penalty-ul executat de Antal, etapa trecută, în partida CFR Cluj - Astra Giurgiu, încheiată 3-2.

Ultimul goalkeepeer din Liga 1 care reușise să apere două lovituri de pedeapsă într-un meci a fost portughezul Nuno Claro, la acea vreme la ACS Poli.

Acesta a apărat două penalty-uri în disputa Gaz Metan - ACS Poli Timișoara din 2014, încheiată 0-1.

Ultima partidă în care s-au acordat trei lovituri de pedeapsă într-o repriză a fost în sezonul 2014-2015, în meciul Viitorul - Rapid, închheiat 1-2. Atunci, Emil Dică și Mitrea au transformat, iar Daminuță a ratat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează