FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sfâșietor! Soția lui Patrick Ekeng trece prin momente cumplite: "Viața este dură, îmi e greu să asigur mâncarea pentru copii" » Ignorată complet de Ionuț Negoiță

Nathalie Ekeng (în alb) FOTO: Raed Krishan
Nathalie Ekeng (în alb) FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 18:29

Nathalie Ekeng, soția regretatului Patrick Ekeng, camerunezul încetat din viață pe teren, în tricoul alb-roșu, a declarat că nu a mai primit niciun ajutor financiar din partea clubului Dinamo.

"Nimeni nu m-a mai sunat. Absolut nimeni, nu am mai primit niciun semn de la cineva din conducerea clubului. Dinamo nu m-a ajutat cu nimic cu privire la copiii mei. Nu mi-au dat nici salariile lui Patrick. Mi-au dat doar 5.000 de euro, pe care i-am investit în amenajarea mormântului din Camerun. În rest, nu am văzut nimic.

Cu siguranţă voi veni să vorbesc cu Ionuţ Negoiţă. Dar nu am bani pentru biletul de avion către România. Să văd cum mă voi descurca. În octombrie vreau să vin la Bucureşti.

Ne este foarte greu fără Patrick. Din punctul de vedere al sănătăţii, copiii sunt bine. Dar viaţa este dură pentru noi. Foarte dură. Eu, în primul rând, nu muncesc, nu am un serviciu. Este greu să plăteşti facturile, să mănânci, să te descurci cu copiii. Îmi este foarte greu să asigur mâncarea pentru copiii mei. Locuim în Le Mans, Franţa, şi este dificil. Prietenii lui Patrick mă ajută cu bani şi mâncare de când el a murit. Le mulţumesc din suflet. Copiii sunt forţa mea. Trebuie să fiu puternică pentru ei", a declarat soția fostului fotbalist al lui Dinamo, în Cancan.

Patrick Ekeng a murit în data de 6 mai a anului trecut, după ce s-a prăbușit pe teren pe finalul meciului cu Viitorul, din "Ștefan cel Mare".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
vasy86le
vasy86le  •  02 Octombrie 2017, 15:31

Nu stiu ce intelegere sau ce a promis negoita familiei lui Ekeng, dar daca a promis ca le va plati salariul pentru tot restul contractului ar trebui sa-i dea banii femeii.Ar trebui ca negoita sa iasa si sa faca o declaratie, sa spuna ce are de gand sau daca e adevarat ca nu s-a tinut de promisiune si daca a facut ce a spus sa aduca dovezi.

bakunin
bakunin  •  02 Octombrie 2017, 09:41
Postat de conasu_boeru pe 01 Octombrie 2017, 19:58

Da de muncă o fi auzit asta ? Acum o fi de vină numai Dinamo ? Dar pană să ajungă la Dinamo, ceilalti pentru care a jucat ani buni ce au făcut ?

Mai zero barat, mai piciorul ursului, baiatul asta a murit la rinamo, nu la ceilalti! dupa capul tau, cui ii apartine responsabilitatea morala? Dumnezeule, ai zice ca suporteri dinamovisti devin numai cei ce pica teste de inteligenta

vicol_vali
vicol_vali  •  02 Octombrie 2017, 04:53

Să vină în România, noi o ajutăm.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează