FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Sfat preţios de la Mircea Lucescu » Cum pot încheia conflictul Laurenţiu Reghecampf şi Victor Piţurcă

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 martie 2014 11:09

Laurenţiu Reghecampf şi Victor Piţurcă sînt într-un conflict vechi de cîteva luni, iar totul a culminat cu chemarea tehnicianului stelist la Comisiile FRF.

Cei doi au anunţat deja că nu se mai pot împăca, dar Mircea Lucescu a intervenit ieri şi a oferit un sfat mai tinerilor antrenori pentru a închide conflictul:

"Să fie bărbaţi, să-şi dea o întîlnire într-o seară la un restaurant, să mănînce împreună şi să pună lucrurile la punct. Pe amîndoi i-aş sfătui să facă asta.

Nu face nimănui bine starea asta de adversitate. Sînt două personalităţi importante din rîndul antrenorilor români, oameni care au succes, toată lumea se uită la ei".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
fan_formula1
fan_formula1  •  21 Martie 2014, 22:32

Vai de mine mai Lucescu...haide sa-ti spun ceva. Cind nu ai nimic de spus e mai bine sa nu spui nimic. Serios, cel mai slab comentariu de-al tau - de obicei spui lucruri pertinente. Sa-si dea intilnire impreuna la restaurant si sa manince impreuna. Aha...deci asa se rezolva inainte de '89. Mincati impreuna prin restaurante....inteleg acum! Asa se imparteau functiile, care minca mai des cu cine trebuia

vladp
vladp  •  21 Martie 2014, 17:19

sunt cosntient de greselile de exprimare, nu am nicio scuza chiar daca scriu in graba si nu-mi recitesc textele...prin urmare, va rog sa acceptati scuzele mele!

vladp
vladp  •  21 Martie 2014, 17:16
Postat de vladp pe 21 Martie 2014, 17:03

Daca accepti insa ca din punct de vedere moral, Dobrin omul a fost demn de tot respectul, atunci cred ca cel mai bine ar fi sa accepti explicatia lui in legatura cu neutilizarea lui (nici macar pt un minut), la cupa mondiala unde in mare masura gratie lui, angelo Niculescu si Lucescu si-au etalat talentele. De asemenea, tot in memoria marelui jucator-domn te-as invita sa nu mai lansezi zvonuri despre ne angajarea lui la Real. Nu cred ca ai avut intrare in culisele acelei "afaceri" ca sa proferezi cu atata siguranta si usurinta neadevaruri si insulte la adresa unui om care nu se mai poate apara. Vreau totusi sa atrag atentia ca nu toti dinamovistii au fost impotriva lui Dobrin

Dobrin a avut relatii deosebite cu multi dinamovisti, stelisti, rapidisti, timisoreni, brasoveni, tg mureseni, aradeni, clujeni, bacauani, constanteni, craioveni (nu mai vorbesc), baimareni etc ,intre ei existand respect reciproc si amintesc aici doar cativa (Dumitrache, Dinu, Nunweiller, Fratila, M. Raducanu, Sames, Iordache, Lupescu, Neagu, Nasturescu, Dembrovski, Domide,Onutan, Campeanu, Adam, Oblemenco, Tara Lunga, Marcu, Tofan, Petcu etc. A fost iubit si respectat pentru ca aiubit is respectat valorile la randul sau. Pt clujeni, un cadou: Dobrin a debutat impotriva frumoasei Stiinta Cluj, stiati: ://cupadelegenda.gsp.ro/echipe/14/u-stiinta-cluj-1965.htm .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close