FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sfaturi de la un neamţ » Cum vede Szukala Liga 1 şi ce echipe se vor bate cu Steaua la titlu

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 21 iunie 2013 16:10

Fundaşul echipei Steaua, Lukasz Szukala, a declarat  într-o conferinţă de presă susţinută în cantonamentul din Austria, că îşi doreşte ca Liga 1 să rămînă în continuare cu 18 echipe.

"Mie îmi place cînd sunt 18 echipe. Nu vreau mai puţine şi nici mai multe. Aşa e şi în Germania. Cred că ar fi bine ca echipe ca U Cluj să rămînă în Liga 1, pentru că are suporteri foarte buni şi tradiţie. Ar fi pentru prima dată cînd aş juca într-un campionat cu 17 echipe", a spus Szukala, potrivit Mediafax.

Lukasz Szukala a afirmat că Steaua poate cîştiga titlul cu numărul 25 dacă va face aceleaşi lucruri ca şi în sezonul trecut: "Ultimul sezon a fost foarte bun şi se vede că facem o treabă foarte bună la Steaua. Pentru a cîştiga titlul din nou trebuie să facem aceleaşi lucruri ca şi anul trecut şi atunci vom avea şanse mari pentru titlul 25. Reghecampf a fost primul meu antrenor în România. Cred că e un antrenor foarte bun, profesionist. A jucat nouă ani în Germania şi face lucruri foarte bune la Steaua".

Fundaşul germano-polonez a menţionat că în noul sezon, Steaua se va lupta cu patru echipe pentru titlul în Liga 1. "Petrolul, Pandurii, Astra au demonstrat că sînt echipe valoroase. Cred că şi CFR va fi o echipă mai puternică decît anul trecut. Liga 1 e un campionat bun, dar în ultimul an nu au fost multe echipe care au făcut performanţe prea bune în Europa, deci nu este un campionat slab", a explicat Szukala.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
raul4steaua
raul4steaua  •  21 Iunie 2013, 20:33
Postat de inpf pe 21 Iunie 2013, 16:32

si din tine ce vorbeste?

din el vorbeste mancarea de caini

nefas86
nefas86  •  21 Iunie 2013, 17:23
Postat de adra pe 21 Iunie 2013, 16:58

lui szukala ii place cu 18 echipe, ca asa e in germania , unde a jucat ... uita sa spuna ca in germania , in liga 2-a.... ca la liga 1 din germania doar s-a uitat la tv...

relevanta 0 ...concluzia a ceea ce spui acolo este ca al nostru fundas, experimentat in liga a 2-a germana, este in fapt unul dintre cei mai buni fundasi, jucand un rol de fundas clasic, masiv, intr-un fotbal de viteza care se vrea a fi practicat si in romania. acest fundas din liga a 2-a este decent in declaratii, nu este absurd, si nu este singurul stelist modest si fair-play. ca sa si conchidem, el este un om care merita banii primiti lunar, iar tu esti doar un alt element din turma de frustrati alb-rosii, ros-albastri, alb-visinii sau alte astea. invata sa fii fairplay sau sa taci. nu trebuie ca toata lumea sa aiba o parere despre orice subiect

uefa
uefa  •  21 Iunie 2013, 17:09

pai in acest ultim an au fost performante in Europa! dar doar Steaua si CFR Cluj. la performantele astea polonezii doar ar visa. oricum el e prea putin polonez. CFR Cluj totusi 10 puncte, iar Steaua aproape de sferturi.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează