FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - U CLUJ 1-2

Sfaturi de succes ale "Puriului" » Mihai Teja: "Mircea Rednic m-a încurajat înainte de meci, mi-a dat şi cîteva ponturi" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 24 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 martie 2014 23:28

Mihai Teja, antrenorul celor de la U Cluj, a vorbit despre succesul echipei sale în derby-ul cu CFR Cluj, scor 2-1, şi a recunoscut că a primit înainte de meci cîteva sfaturi de la Mircea Rednic, prietenul său şi fostul tehnician al "feroviarilor".

"Ne-am dorit foarte mult să realizăm imposibilul şi am reuşit. Toată lumea trebuie să îi felicite pe jucători, ei merită toate laudele. E foarte important să laşi ceva în urma ta, mă bucur că am adus primul succes după atîţia ani. De asta ne-am apucat de fotbal, să lăsăm ceva în urmă.

Mai avem însă mult pînă să ne îndeplinim obiectivul. Ne simţim bine, dar încă nu ne-am salvat de la retrogradare. Mai avem mult pînă să fim siguri, mai avem de cîştigat meciuri. Mircea Rednic m-a încurajat înainte de meci, m-a ajutat cu cîteva ponturi", a spus Mihai Teja la DigiSport Special.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
putregaiu
putregaiu  •  25 Martie 2014, 08:31

" De asta ne-am apucat de fotbal, să lăsăm ceva în urmă. " L O L deci astia care dau cu picioru-n beshica, lasa ceva in urma?!

masim
masim  •  25 Martie 2014, 07:53

meritul e al lui Teja probabil a zis si el de Remnic din prietenie ca ce ponturi putea sa-i dea ????!!!!

sandokhan97
sandokhan97  •  25 Martie 2014, 07:12

sfaturile de succes de la Rednic, banuiesc ca au fost cele de care nu ai tinut cont. Ala n-a fost in stare sa-si dea sfaturi singur, d-apai pt altu :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează