FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Sfaturi prețioase pentru noul antrenor stelist! Ce trebuie să facă pentru ca Becali să-l asculte: "Știe fotbal"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 mai 2017 16:22

Mihai Stoichiță, fost antrenor la FCSB, a vorbit despre Nicolae Dică și a dezvăluit cu poate noul antrenor al celor de la FCSB să îl determine pe Gigi Becali să îl asculte.

"Eu am avut șansa să-i am lângă mine pe Panduru și pe Mihai Stoica. Împreună reușeam să-l convingem pe domnul Becali că așa este mai bine. Gigi e un om de dialog. Dacă ai timp și răbdare să discuți cu el, este extrem de maleabil. Eu cred că știe fotbal.

Pe Dică l-am observat de-a lungul timpului. Este un băiat inteligent. Am stat de vorbă cu el și i-am urat succes. I-am zis să fie foarte echilibrat în ceea ce va face de acum încolo. Eu cred că a acumulat experiență, deși pare puțin forțat să treci de la Liga a 3-a la Liga 1, la cea mai titrată echipă din România", a spus Stoichiță la TV Digi Sport.

Citește și: Transferul care poate schimba fața steliștilor » Jucătorul care poate fi decisiv pentru FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dtdr
dtdr  •  18 Mai 2017, 23:00

Nu se poate. Pe prost nu-l poti lamuri, ca nu pricepe, iar daca are bani multi crede ca-i si destept. Un antrenor cu coloana vertebrala nu se duce la FasCSB, doar aia care vor sa-i ia niste bani lui jiji. Slugile !

andy_2008
andy_2008  •  18 Mai 2017, 18:11

Putin fortat la cap e oierul,Dica o sa aiba soarta lui Hagi sau a finului ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează