FOTBAL  »  Superliga  »  CONCURS

Show cu play-off! Începe ultimul mini-campionat al acestui sezon de Echipa Fantastică - intră și fă-ți ACUM schimbările!

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2017 15:42

Echipa Fantastică (www.echipafantastica.ro - unicul fantasy game din România) e gata pentru ultimul mini-campionat al acestui sezon!

Toți managerii din EF vor porni de la zero, cu șanse egale la o nouă tură de premii generale, dar și la premiile de etapă! Acest mini-campionat va fi format din meciurile ce se vor disputa în ultimele 2 etape ale sezonului regulat din Liga 1 + cele 10 etape din play-off. 

INTRĂ AICI și FĂ-ȚI ECHIPA!

 Tu ești managerul, iar vedetele Ligii 1 joacă pentru tine. Fii inspirat, te așteptă premii mari în fiecare etapă, dar și premii generale!

PREMII DE ETAPĂ. La finalul fiecărei runde vor fi premiați antrenorii echipelor cu cele mai bune 3 punctaje:

  • Locul 1: 600 de lei
  • Locul 2: 400 de lei
  • Locul 3: 200 de lei

PREMII GENERALE. La finalul acestui mini-campionat de 12 etape vor fi premiați jucătorii cu cele mai mari 3 punctaje generale. Premii finale:

  • Locul 1: 3.000 de lei
  • Locul 2: 1.500 de lei
  • Locul 3: 1.000 de lei

REGULAMENTUL COMPLET este pe www.echipafantastica.ro - AICI

60.000 de lei
este suma totată a premiilor acordate de GSP
în această ediție de Echipa Fantastică

 INTRĂ AICI și FĂ-ȚI ECHIPA, premiile te așteaptă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează