FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Și-a luat Becali țeapă? Avertisment despre Moke de la fostul său antrenor: "E lent, foarte lent ca fundaș!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2016 20:10

Steaua a plătit 150.000 de euro Voluntariului pentru Wilfred Moke, 28 de ani, însă Ionel Ganea, fostul tehnician al ilfovenilor, spune că fotbalistul e lent dacă joacă fundaș central, el fiind la bază mijlocaș.

"Eu cred că va fi un jucător foarte util, ținând cont de calitățile pe care le are, pentru că Stelei îi lipsește un jucător de acest gen. Este un jucător defensiv foarte bun, are talie bună în primul rând, are forță și are o capacitate bună de efort.

În opinia mea, este foarte lent, ca și fundaș central. În calitate de mijlocaș defensiv este mai bun ca Muniru, care este un jucător destul de bun, numai că nu are calitățile lui Moke", a spus Ganea la Digisport.

Pe Ganea nu-l impresionează nici ideea ca Steaua să-l folosească pe Jakolis în locul lui Enache pe postul de fundaș dreapta:

"Niciodată! Părerea mea că și Enache este ținut pe post greșit, el era pe postul de extremă dreapta. Jakolis are niște calități foarte bune, mai mult acolo în banda dreaptă. Jakolis, defensiv, e mult mai slab ca Enache. Steaua trebuie să își cumpere un fundaș de bandă dreapta".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
iobag
iobag  •  01 Septembrie 2016, 01:01

Ce pozitie de primit si a luat in fata lui tamas :))))). Pare un fel de muniru cu pase ceva mai bune. E bine ca razboinicu luminii ia 10 mijlocasi si vinde juma de echipa.

sooos1ck
sooos1ck  •  31 August 2016, 22:52
Postat de andy_2008 pe 31 August 2016, 21:59

Asta ce antrenor e ,de arbitrii sau de box?

Ce conteaza ce e, are dreptate...toata lumea vede ce Enache nu poate juca fundas dreapta, numai Reghe nu vede, ma intreb daca Reghe e antrenor sau amator! Enache e mijlocas de banda si atat, nu fundas, de vreo 2 ani noi nu avem fundasi laterali, cand pe dreapta cand pe stanga!

andy_2008
andy_2008  •  31 August 2016, 21:59

Asta ce antrenor e ,de arbitrii sau de box?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează