FOTBAL  »  Superliga  »  ACS BERCENI - STEAUA, JOI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Şi-a revenit » Veste excelentă primită de Costel Gâlcă înaintea derby-ului cu Astra

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 septembrie 2014 20:55

Surpriză la antrenamentul Stelei de astăzi! Costel Gâlcă răsuflă uşurat înainte de confruntarea cu Astra Giurgiu.
”Roş-albaştrii” au scăpat de suspendare după incidentele provocate de suporteri la meciul cu Petrolul, 3-2, iar medicul echipei i-a dat ”verde” lui Cristi Tănase pentru antrenamente. Căpitanul Stelei a participat la pregătirea de astăzi, iar Gâlcă se gîndeşte să îl reţină în lot pentru meciul cu ACS Berceni. Dacă totul decurge normal pînă duminică, Tănase ar putea prinde banca de rezerve la derby-ul cu Astra Giurgiu.

”Dodel” n-a mai jucat de aproape o lună, accidentîndu-se în primul minut la returul cu Ludogoreţ, 0-1, cînd a intrat pe teren nerefăcut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
solomon_i
solomon_i  •  25 Septembrie 2014, 10:43

Multi l-au criticat pe "Dodel" dar Steaua are nevoie de el .

bogdany79
bogdany79  •  25 Septembrie 2014, 09:05
Postat de familia.perciunati.hoffmann pe 25 Septembrie 2014, 08:37

Avem nevoie de el, face cel mai bine din tara faza defensiva pe partea stanga. Fara el partea stanga a fost bulevard in toate meciurile.

Fzaa defensiva trebuie sa o faca in principal Lato...Tanase are mai mult sarcini ofensive. Daca te-ai uita pe cifre ai intelege de ce e bulevard....Cand un fundas stanga are 2 recuperari pe meci, paseaza gresit 70% din mingi, pierde 7/8 dueluri si are doar 3/11 pase precise in jumatatea adversa....nu mai e nimic de comentat. Un asemena fotbalist trbuie sa fie rezerva....sa nu mai vorbim de greselile de plasament in teren.

bogdany79
bogdany79  •  25 Septembrie 2014, 09:00

Meciul cu Astra va fi unul foarte greu, indiferent daca va intra sau nu Tanase. Astra e o echipa buna, chiar daca nu e in forma. In mod normal ar trebui sa invingem fara probleme, dar sunt convins ca va avea Dinu Gheorghe grija sa fim arbitrati de un arbitru de-al sau....sa incerce sa egalizeze sansele. Daca suporterii vor fi langa echipa va fi imposibil pentru oricine sa ne opreasca. Am demonstrat la Ploiesti ca avem valoare si moral!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează