FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Şi-a schimbat discursul într-un an » De la "sînt deja la o echipă mare", Mario Felgueiras se gîndeşte acum la Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 10:59

CFR Cluj a distrus-o pe CSMS Iaşi, scor 4-0, însă apele la club sînt foarte agitate. Vasile Miriuţă şi-a anunţat demisia, iar cei mai importanţi jucători sînt şi ei decişi să plece. 

Unul dintre ei este Mario Felgueiras. Portarul abia aşteaptă finalul turului şi nu exclude o plecare la Steaua.

"E păcat că CFR a ajuns în această stiuaţie. Numai noi ştim cît de greu ne-a fost. Acum a plecat şi Vasile Miriuţă, omul cu care am avut o relaţie specială.

Asta e trebuie să mergem mai departe. Acum va fi complicat să ne mai batem la titlu. Dacă plec la Steaua? Mai am două meciuri şi mă duc acasă. Vom vedea ce se va întîmpla.

Am venit aici să cîştig bani! Am încercat să trag de mine, dar nu se poate aşa la nesfîrşit! În România nu sînt respectaţi jucătorii.

Cînd am venit aici am visat şi eu să joc în Champions League, am făcut-o dar acum trebuie să mă gîndesc şi eu la familia mea", a spus Felgueiras după partida de aseară.

"Am tot respectul pentru Steaua, e o echipă mare, a demonstrat-o, dar sînt deja la o echipă mare, la CFR, sînt fericit aici", spunea Felgueiras acum un an.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 01:49
Postat de secundul pe 24 Noiembrie 2014, 15:17

Hai la Steaua! Joci in cupele europene ca la Benfica.

pfff..))))))))))))))))) benfica are culori frumoase, nu ca...))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 01:48

ce sa spuna si el, face lobby, oricine ar face la fel.

tegean
tegean  •  24 Noiembrie 2014, 16:30
Postat de superstar23 pe 24 Noiembrie 2014, 12:37

Amuzanti fanii "ardeleni" ai CFR-ului. Foarte respectuosi, cu mult bun simt, niste adevarati domni din Ardeal, unde sunt numai oameni faini. :)

In primul tur Ponta a castigat in 70% din judetele tarii iar Johannis in 30% (Toate din Ardeal). S-a dovedit ca, din cele 2, optiunea ardelenilor a fost cea corecta (fara sa fie prelucrati de cineva in fel si chip si imuni la manipularile grosolane fara precedent) iar unii nu se impaca, nici acum, cu realitatea.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează