FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 3-1

Și Andone a văzut penalty-ul la Adi Popa » Mesajul pe care i l-a transmis lui Negoiță

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 17:04

Ioan Andone a recunoscut că Steliano Filip l-a faultat pe Adi Popa în careu la o fază la care Ovidiu Hațegan nu a dictat penalty, în derby-ul de miercuri, câștigat de Dinamo în fața Stelei cu 3-1.

"În primele 20 de minute nu am contat. Penalty-ul lui Penedo a fost o greșeală colectivă. Nici Penedo nu avea ce căuta ieșit din poartă. Noi ne-am pregătit să dăm primul gol și a trebuit să schimb strategia.

Penedo recunoaște și el că nu avea ce căuta acolo, că nu s-a gândit la traiectoria balonului. Eu nu cred că mai luăm goluri așa. La Adi Popa a fost penalty. Aici a greșit Steliano Filip, dar în rest a făcut un meci bun", a spus Andone la TV Dolce Sport.

Tehnicianul dinamovist susține că a purtat o discuție cu Ionuț Negoiță, referitoare la transferurile de care are nevoie în această iarnă. De asemenea, Andone cere răbdare din partea fanilor, pentru a forma o echipă competitivă.

"Am avut o discuție cu domnul Negoiță , i-am spus ce îmi doresc, o să renunțăm la unii fotbaliști în iarnă. Ideal ar fi să avem jucătorii care ne trebuie în iarnă, pentru că, în cazul în care ne calificăm în cupele europene, în vară vom avea doar o lună de pregătire.

Gnohere nu și-a prelungit contractul, dar e unul dintre jucătorii care se pregătesc foarte bine. E greu să construiești o echipă, ai nevoie de timp.

Am vorbit de Mahlangu și de Penedo. Sunt jucători excelenți, cu experiență mare, dar îi pierd când pleacă la națională. Penedo are schimbare de fus orar. Lui îi trebuie o săptămână de acomodare când revine în România. Mahlangu când a venit a avut două meciuri în deplasare cu echipa națională. A petrecut 50 de ore în avion", a adăugat Ioan Andone.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  03 Decembrie 2016, 13:26

bravo,Andone ! un antrenor pe cinste si un om cinstit ! va spune asta un suporter al unei alte echipe decat Dinamo.

satyricon
satyricon  •  03 Decembrie 2016, 01:57

La Adi Popa a fost penalty, nu s-a dat, la Pintilii in schimb s-a dat ca a respirat prea tare langa mimamoist! Si uite asa in loc de 2-0 pentru Steaua, cu ajutorul lui *** au facut 1-1 si au fost bagate in meci, desi pana atunci nici nu suflasera. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  03 Decembrie 2016, 00:54
Postat de laurentyu1964 pe 02 Decembrie 2016, 20:31

SUPARA ADEVARUL ? LA 2-0 MANCATI SEMINTE GOLANILOR

Ai terminat tot baxu de pufuleti ?? te inteleg, la 3-1, nici rabdarea voastra nu mai e ce-a fost !!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează