FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Și-au găsit atacant! Hattrick pentru un jucător aflat în probe la un club din Liga 1

Foto: acspoli.ro
Foto: acspoli.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 19:56

ACS Poli Timișoara a jucat un meci amical cu gruparea de Liga 4 Unirea Tomnatic, câștigat cu 3-0, iar remarcatul partidei a fost atacantul sârb Andreja Lazovici, aflat în probe la bănățeni.

Fotbalistul de 23 de ani a marcat toate cele trei goluri ale lui ACS Poli și ar putea fi înlocuitorul lui Bud, plecat de la echipă în această vară.

Crescut la FK Cukaricki, Lazovici a evoluat ultima dată la Jagodina, în liga a doua sârbă, unde a disputat 18 meciuri în sezonul trecut și a marcat două goluri.

În ultimul meci din Liga 1, ACS Poli a reușit surpriza etapei și a provocat prima înfrângere celor de la CFR Cluj, scor 4-3.

Echipa de start ACS Poli Timișoara: Smaranda – Crețu, Bocșan, Cânu, Străuț, Oprea, Vașvari, Bîrnoi, Doman, Andreja Lazovic, Bianconi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează