FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Și Goian sare la Alibec: "Cum îți permiți să arunci banderola sfântă pe jos? Rădoi și-a vărsat sângele pentru echipa asta!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 22:20

Dorin Goian, fost jucător la Steaua între 2005 și 2009, l-a atacat fără menajamente pe Denis Alibec, jucătorul exclus din lotul roș-albaștrilor după reacția violentă avută vineri seara, în timpul partidei cu FC Voluntari, 0-0. 

"Am urmărit cu mare atenţie derapajele pe care Denis Alibec le-a avut până acum la Steaua, dar vineri seară acest băiat a întrecut orice limită.

Salut din start decizia lui Dică. Cu un asemea om nu ai cum să lucrezi dacă el nu respectă antrenorul, patronul, suporterii şi nu în ultimul rând pe Meme Stoica. Nu poţi să faci aşa ceva.

Păi cum îţi permiţi tu să arunci banderola sfântă a Stelei pe teren? Pentru echipa asta Mirel Rădoi şi-a vărsat sângele. Pentru echipa asta noi am făcut în 2006 tot ce a fost posibil omeneşte să ajungem în semifinalele Cupei UEFA. Şi nu uitaţi că am fost doar la câteva minute de marea finală", a declarat Dorin Goian, potrivit Fanatik. 

Vezi și: Alibec n-a învățat nimic! Criză de nervi în toată regula după ce a fost schimbat cu FC Voluntari!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
100002473541087
Danut Ognean  •  15 Octombrie 2017, 11:14
Postat de randoom_._ pe 15 Octombrie 2017, 00:33

*** baiete. pai chiar asta este dovada suprema,doar antistelistii sustin clona regal csa. stelistii sustin Steaua in europa si in liga 1.

randnoom parca pana mai zilele trecute erai un sustinator infocat al clonei gigiste dar de cand nu mai castigati titluri si cupe cu ajutorul fluierasilor vad ca te-ai schimbat

haideusicfr
haideusicfr  •  15 Octombrie 2017, 10:45
Postat de saviola3_4 pe 15 Octombrie 2017, 10:29

se exagereaza deja! a fost un gest facut la nervi si atat! adica nu e ca si cum ar fi facut ceva necuvincios cu ea, cum a facut nistor de exemplu`:) pe mine nu banderola ma ingrijoreaza, ci jocul lui slab! aici e si vina antrenorului, dar si a marelui creditor, jijel, care-si critica `copiii` in public! asa ceva nu se face! tu ca antrenor, vezi ca nu e in forma, sau ca nu e refacut suta la suta, nu il bagi! il tii pe banca pana isi revine! indiferent de sugestiile marelui creditor! iar tu ca parte aministrativa, fie ca te numesti meme sau jijel, daca vezi ca gesticuleaza meci de meci, ca e indisciplinat, il tai pe parte financiara, si gata, dar nu fac tam tam prin presa, astea-s lucruri care tin de bucataria interna a clubului! dar de unde profesionalsim la jijel si argatii lui? ioc! deja m-am saturat de povestea alibec! gata! lasati-l naiba! sau vindeti-l daca nu se poate lucra cu el!

Binenteles ! Punctul pe i!

saviola3_4
saviola3_4  •  15 Octombrie 2017, 10:31
Postat de hitman222 pe 15 Octombrie 2017, 08:51

Banderola sfanta fcsb:))))))))))))))))))Te crucesti cata prostie!

cred ca se inchina lumea in jurul tau pana fac febra la antebrate:))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează