FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Şi Reghe îl vrea pe Sînmărtean: "E pe placul lui, s-ar adapta perfect la Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 15 mai 2013 18:29

Anamaria Prodan, impresarul lui Lucian Sînmărtean, 33 de ani, a vorbit despre posibilitatea ca mijlocaşul Vasluiului să semneze cu Steaua în această vară.

"Momentan nu s-a discutat nimic cu Sînmărtean. Sînt convins că Gigi Becali va începe negocierile, dacă îl doreşte pe Lucian. Ar fi cel mai frumos lucru pentru el să îşi încheie cariera în Champions League. N-am vorbit însă pînă acum, nici măcar cu soţul meu.

Citeşte şi: Gigi Becali: "Îl vreau pe Sînmărtean, Vaslui are datorii la el" » Ce spune Porumboiu despre un posibil transfer

Sînmărtean pictează pe teren, s-ar adapta perfect la Steaua. Laurenţiu l-a revitalizat pe Vlad Munteanu la Chiajna, care a prins iar contract în Germania. Sînmărtean ar fi o lovitură pentru Steaua", a spus Anamaria Prodan la Fanatik Show, la DigiSport 1.

Sînmărtean e pe placul lui Reghe şi nu ar spune nu unui transfer în Ghencea: "E unul dintre cei mai ambiţioşi fotbalişti pe care îi ştiu. N-am discutat cu el, dar sînt convins că ar veni cu ochii închişi să joace în Liga Campionilor".

1,1 milioane de euro este cota lui Sînmărtean, conform transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
jalisca
jalisca  •  16 Mai 2013, 16:59

Asta e jucator fratilor? E si batran si dezinteresesat de fotbal. Auzi la el: Ar veni la Steaua doar pentru bani. Pai daca la Vaslui cica are salari bun si nu joaca fotbal, de ce ar face-0 la Steaua ? Parerea mea ca fac Gigi si Porumboiu misto de el ca doar sunt prieteni buni si au zis sa faca un subiect de presa pe seama "papagalului" asta. Acu de, asta daca nu isi face efectul varsta la nea JIJI si s-a scrintit la minte. Altfel nu il vad pe juctorul asta ce pacaleste fotbalul la STEAUA.

simohayha
simohayha  •  16 Mai 2013, 10:18
Postat de drunk_driver pe 16 Mai 2013, 00:54

iubim folbalistii care alearga 228 de metri intr-un meci !!!! Sunt-Mort-Ean VINO LA STEAUA !!!!!!

Nu-i mort, e Highlander! Mai stiam unul: Ion Highlander Iliescu. Astuilalt ii zicem Luci Wallachian de Sanmartin!

drunk_driver
drunk_driver  •  16 Mai 2013, 00:54

iubim folbalistii care alearga 228 de metri intr-un meci !!!! Sunt-Mort-Ean VINO LA STEAUA !!!!!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează