FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Și Reghecampf a avut cazuri de indisciplină la Steaua: "I-am trimis acasă" » Ce spune despre scandalul alcoolului în avion la U21

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 18:12

Nu doar Dinamo are probleme cu tinerii, ci și Steaua! Laurențiu Reghecampf a povestit un episod mai vechi în care protagonist a fost Vlad Mihalcea (18 ani).

Tehnicianul susține că au fost și alți tineri pe care i-a prins că se jucau până noaptea târziu pe PlayStation și i-a trimis acasă.

"Am avut şi noi probleme cu unii jucători, se jucau noaptea pe PlayStation în camere şi erau obosiţi. Reacţia mea a fost să-i trimit acasă. Mihalcea se juca PlayStation, s-a întâmplat acum un an. Nu erau chestii grave, dar i-am trimis acasă.

Cred că ar trebui să existe psihologi la echipele de club. Pentru că este foarte greu pentru tineri, ajung foarte sus şi la un moment dat pierd controlul. Mai ales dacă nu au părinţii lângă ei. Ai o maşină frumoasă, ajungi în centrul atenţiei... La echipele mari se poartă", a declarat Laurenţiu Reghecampf la TV Digi Sport.

"Nedelcearu va fi reprimit la prima echipă!"

...despre scandalul alcoolului de la U21: "E un subiect dificil, mai ales că ei sunt jucătorii lui Dinamo, echipă pe care o vom întâlni destul de repede. E foarte corect cum a procedat antrenorul naționalei. Au greșit au plătit, cu siguranță vor plăti și la club. Nedelcearu e un jucător foarte important pentru ei, mai ales că el a fost și căpitan. Eu cred că va reveni la echipă până la meciul cu noi, pentru că este foarte important pentru ei.

Reacția lor este una tinerească. Pe Patrick îl cunosc mai bine, pe cei doi mai puțin, sunt sigur că sunt sinceri și că reacția din filmuleț e reală, dar ce a pus Nedelcearu azi pe Instagram e un gest deplasat, pe care-l pun pe seama tinereții. Eu cred că vor fi iertați. De ce vor fi iertați? Păi, nu-i poți condamna de 10 ori. Au plătit pentru că au fost dați afară de la națională".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează