FOTBAL  »  Superliga  »  AMENZI

Şi săraci, şi cu banii luaţi! Rapidiştii, amendaţi după incidentele de la derby-ul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 18:00

Echipa Rapid a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF cu 30.000 de lei pentru incidentele provocate de suporteri la meciul cu Steaua, din prima etapă a Ligii I. 

Fanii rapidişti au aruncat mai multe petarde pe teren în timpul meciului cu roş-albaştrii.

De asemenea, în minutul 20, meciul a fost oprit cîteva secunde de arbitrul Alexandru Tudor, din cauza unei petarde aruncate în teren de suporterii de la tribuna a II-a.

Astra, amendată şi ea cu 10.000 de lei

Pentru incidentele de la meciul FC Braşov - Astra Giurgiu, Comisia de Disciplină a sancţionat deţinătoarea Cupei României cu suma de 10.000 de lei, în timp ce gruparea ardeleană a fost penalizată cu 5.000 de lei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 03:56
Postat de inexistentus pe 31 Iulie 2014, 14:44

Tzigganilor le place sa li se zica tziggani. Voi de ce le spuneti rromi ? Civilizatia sulii !

ar trebui sa va fie rusine, si tie si celor ca tine, cu asemenea clone din spatele carora va permiteti sa insultati la nesfarsit.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 03:55
Postat de ucluj2011 pe 31 Iulie 2014, 20:17

Iar au inceput Mafiotii de pe statul de plata al Stelemelei sa faca exces de zel. Totdeauna o fac cu altii: Dinamo , Rapid , Petrolul , Astra... numai cu echipa de la ci mi t i rul Ghencea comunist nu o fac. Sa le fie-n git.

..)) cam asa ceva..)

argus
argus  •  01 August 2014, 09:44

"suporteri"? niste vagabonzi! oare, din banii pe amenzi paltiti de club, la cati bani pierduti de club, de jucatori? ce-i asa de greu sa-i tii " in lant" pe vagabonzii astia? sa nu-i mai lasi sa intre pe stadion? se intreaba cineva pt. ce este platita jandarmeria, politia, daca nu sunt capabile sa iii bage la puscarie? Daca nici faptele de huliganism, fara a mai sublinia va sunt frepetate, "la lumina", sa-i vada toti jandarmi, politistii si nu numai, nu sunt pasibile de pedepse cu inchisoarea, atunci, care? Ce ar mai trebui sa faca derbedeii astaia, in afara de falimentarea clubului, ca sa plateasca, sa simta, sa-i "doara" nu doar la buzunar (oare cat

Vezi toate comentariile (26)
Comentează