FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Șicane la nivel înalt! Șumudică vrea să fure Stelei un jucător care e cu un pas sub comanda lui Reghe!

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2016 09:46

Steaua e foarte aproape să-l transfere pe Adnan Aganovici, însă pe fir a intrat și antrenorul Astrei.

Şumudică l-a ofertat pe mijlocaşul croat încă din vara lui 2015, atunci când fotbalistul se despărţise de FC Braşov. Aganovici a preferat să lucreze cu Hagi la Viitorul.

Acum, după ce Becali a dezvăluit interesul pentru el, antrenorul campioanei l-a sunat pe impresarul fotbalistului, spunându-i că e şi el interesat să-l aducă sub comanda sa.

Pentru serviciile atacantului de 28 de ani s-a interesat și Dinamo, care însă îi oferă un salariu mai mic decât cel pe care e dispusă Steaua să-l dea.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi și în Gazeta Digitală un interviu exclusiv cu Aganovici în care vorbește despre Steaua, dar și despre Gheorghe Hagi. Tot acolo puteți afla și salariul pe care sunt dispuse să-l ofere Steaua și Dinamo pentru croat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
819602521427859
Stancu Florin  •  01 Iunie 2016, 14:42

...denumire corecta a surogatului, asa cum jucatori emblematici actuali ( Pintilii, Tamas) si legendari (Tudorel Stoica, Balint, Bumbescu,Boloni, Puscas & Co) este : S.C.F.C.s.B.S.R.LMOGOSOAIADOMNESTIBERCENIVOLUNTARI si ce-o mai vrea STAPANU' GIGI...sugestii : SAPOCA, ALEXANDRU OBREGIA, VOILA...din pacate nici postacii nu mai sunt credibili si nici macar postariile lor (aceleasi clisee), totul este previzibil...Adevarul este unul singur, anume acela ca la gruparea mai sus mentionata, exista un patron puscarias si un director sportiv in aceeasi situatie... puscarias, caz unic in istoria sportului. Respect adevaratilor stelisti!

bakunin
bakunin  •  01 Iunie 2016, 12:44
Postat de steaua_fara_nume pe 01 Iunie 2016, 11:01

BAI MODERATOR *** ....EU AM DAT COPY PASTE DE LA *** ASTA UNDE SCRIE DE PLAIURI MIORITCE .....SI MI-AI STERS COMENTARIUL .....***

Moderatorii se distreaza ***, tibilache33 :))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  01 Iunie 2016, 12:42
Postat de juliusmad pe 01 Iunie 2016, 12:23

@ steaua.fara.nume, sa inteleg ca nu ai nici macar o farama de creier?

Bineinteles ca n-are; e candidatul perfect *** :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează