FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL STUDENŢESC

Şiman îl provoacă pe Ioan Niculae: "Unii vorbesc mult de transferuri, dar nu cumpără nimic"

Vasile Siman
Vasile Siman

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2011 00:00

Campania de achiziţii a Astrei nu l-a impresionat pe finanţatorul Sportului, Vasile Şiman

 

Venirea lui N'Doye şi interesul pe care l-a arătat Ioan Niculae vizavi de mai mulţi jucători din Liga 1 nu i-au atras atenţia lui Vasile Şiman, care a spus că e uşor să vorbeşti despre transferuri. "Şi eu pot să întreb pe toţi finanţatorii despre anumiţi jucători şi să spun după aia că sînt scumpi. Am văzut că Ioan Niculae zicea de unii jucători că sînt scumpi şi eu consider că aceste discuţii nu ar trebui să existe", a spus Şiman la sport total fm.

Acesta a confirmat şi faptul că Astra a făcut o ofertă pentru Curelea şi Bălan, dar negocierile s-au oprit în momentul în care jucătorii au refuzat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bdgeorge
bdgeorge  •  10 Ianuarie 2011, 01:19

ce vrajeala are si moldoveanul asta care a distrus sportul,doar doar va mai gasii un fraier ca Copos sa-i ia jucatorii.Ioan Niculae nu e fraier mai sholdovene sa-ti de tie milioane pe varga si balan ca in rest nu prea ai ce sa vinzi (si curelea sa zicem) oricum dupa ce veti retrograda si deja sunteti 50% in B nu-i mai ia nimeni.ai tinut la pret ca bo....ul si acum nu stii ce sa faci sa-i dai.doar oi mai recupera ceva din investitie.Nea Ioane nu pune botul la fraierul asta lasa-l sa se duca in B

Vezi toate comentariile (1)
Comentează