FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-POLI 0-3 LA MASA VERDE?

Şiman: "Liga ajută Timişoara. Dacă Varga şi Bălan ajungeau la Poli, erau legitimaţi mîine!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, a spus la Contraatac, pe GSP TV, că LPF încearcă să ajute Timişoara în problema contestaţiei făcute de Poli în ceea ce-i priveşte pe Dacian Varga şi Tiberiu Bălan.

"N-a pierdut nimeni nimic! Domnului Copos i-a fost propusă azi rejucarea de către Poli! Liga face orice să ajute Timişoara, întrebaţi-i de ce!.

Li s-a propus să îi legitimeze pe cei doi şi să nu aibă drept de joc cu Poli, acum vor rejucarea, ce să mai înţelegem? Transferul e perfect regulamentar! Dacă Varga şi Bălan plecau la Timişoara, îi legitimau şi mîine Din informaţiile pe care le am, Comisia nu a luat o astfel de decizie!", a spus Şiman.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
hdan
hdan  •  11 Martie 2010, 10:26

cum au avut atat tupeu copselu sa joace in prima liga cu jucatori legitimati la municipal? era o legitimare aparte cu alt statut pt municipal. 0-3 e prea putin. pt asemenea grosolanie ar treb luate si alte masuri. COPOS!!! chiar cu Timisoara ti-ai ales? ai vrut sa joci MURDAR si uite ce CACA ai pe maini! ;-)

marian_u
marian_u  •  10 Martie 2010, 21:22
Postat de pe 10 Martie 2010, 17:49

bine domnule siman....exact cum am spus si eu,atat timp cat pe vizele jucatorilor apare stampila lpf nu mai are rost sa discutam RAPID 1-0 timisoara

a mai fost Otelul-Vaslui, in aceeasi situatia doi jucatori de la galati aveau carnetele vizate dar a aparut un viciu de procedura si... a castigat porumboiu! copos a incercat o manevra si nu a mers, transferul e legal dar pt rapid din div IV, asa ca cei doi sunt acum in liga a 4-a!!! au progresat baietii, in locul lor asi cere sa devin liber de contract

 •  10 Martie 2010, 20:13

hai sa rejucam s a le dam 4 acum daca 1 nu le a ajuns....si sa de a drumu la porti sa intre 15 000 de rapidisti si s a faca atmosfera cat 1 milion de stelisti....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează