FOTBAL  »  Superliga  »  DEPUNCTARE

Singurele cluburi care au făcut apel la decizia de depunctare a FRF: "Pot să se adreseze la TAS"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2015 19:01

În urmă cu trei zile Petrolul Ploieşti, Rapid, CFR Cluj, "U" Cluj, Oţelul Galaţi, Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Braşov şi Metalul Reşiţa au primit sancţiuni cu depunctarea din partea Comisiei de Fond a Sistemului Naţional de Licenţiere din cadrul FRF.

Astăzi, Viorel Duru, directorul Administrației de Licențiere din cadrul FRF, a anunțat că CFR Cluj și Petrolul sînt singurele cluburi care au făcut apel la decizia de depunctare.

"Doar CFR Cluj şi Petrolul Ploieşti au făcut apel. Toate celelalte au rămas cu sancţiunile dictate de comisia de fond, care au devenit definitive prin neapelare. În cazul în care Comisia de Apel păstrează deciziile comisiei de fond, CFR Cluj şi Petrolul pot să se adreseze la TAS. O decizie irevocabilă trebuie să dea TAS pînă la 30 iunie", a declarat Duru pentru Mediafax.

Conform regulamentului, deducerea punctelor se face în sezonul 2015-2016 al Ligii I. Citește aici mai multe detalii despre depunctarea celor 8 cluburi!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
romanescu
romanescu  •  22 Mai 2015, 04:43
Postat de oviatapentrusteaua pe 21 Mai 2015, 21:21

Solutia la indemana pt CFR a fost exprimata clar de Trica: treceti Tisa ca in 1940 si jucati cu fratii vostri din campia Panonica si sa reveniti cand or sa va recheme romanii.

***, "***", *** , *** !!!! CFR CLUJ a fost este si va fi o echipa romaneasca . Noi , ardelenii, suntem romani de la cetatile Napoca, Pottaissa , Appulum , Porollissum. Chiar daca patronul a fost maghiar, noi il respectam (precum ii respectam pe toti maghiarii).La CFR au muncit generatii de romani ardeleni, care n-au putut sa fugacu familiile lor, cu casele lor , precum au facut-o alti lasi. Au ramas pe loc si au suferit, de aceea trebuie respectati. Ai inteles , ***?! MAI DU-TE-N.... COLO ... !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  21 Mai 2015, 21:21

Solutia la indemana pt CFR a fost exprimata clar de Trica: treceti Tisa ca in 1940 si jucati cu fratii vostri din campia Panonica si sa reveniti cand or sa va recheme romanii.

oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  21 Mai 2015, 21:19

CFR se desfiinteaza. Au furat la greu sub umbrela lui Basescu si Boc.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează