FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Singurul jucător la care Becali nu renunță: "L-am sunat pe Andone să-l întreb"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 decembrie 2017 19:35

Gigi Becali a anunțat că nu renunță la transferul lui Alexandru Băluță, jucător pentru care CS U Craiova cere trei milioane de euro, iar în această privință s-a consultat cu fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone.

Becali este de părere că Băluță ar trebui să treacă pe la FCSB pentru a-și asigura apoi transferul la o echipă importantă din Europa.

"Singurul jucător pe care îl vreau cu adevărat e Băluță. Dar numai sunt așa de pornit. Că la un moment dat mă gândeam să îi plătesc clauza. Dar am stat și am mai vorbit cu unii oameni. Când cumpăr un jucător, dau telefon unor persoane. Nu vi le spun.

Pe Mitică (n.r. Dragomir) îl mai sun, că știe fotbal. L-am sunat și pe Andone: «Băi, Ando, ia spune-mi și mie ce zici tu de ăla, ce zici tu de ălălalt». Mi-a și zis «Ce îți trebuie Băluță? Ce faci cu Băluță? E adevărat, e bun fotbalist, dar de ce ai nevoie de el?».

Nu am renunțat la Băluță, că nu renunț eu așa ușor când îmi pun ceva în cap. Dar asta nu înseamnă că o să plătesc clauza de 3 milioane de euro. A zis Craioveanu că îi găsește echipă în Spania? Să dea Dumnezeu să-i găsească, dar e mai greu. Trebuie să treci pe la Steaua, ei asta nu înțeleg. Băluță, dacă vrea să plece mai departe, trebuie să treacă un an pe la Steaua. Joci «dubla» cu Lazio bine, play-off-ul bine și la vară gata! Pleci pe 1-2 milioane salariu. Că de la Craiova pleci, dar pe 400-500.000 salariu. Și pleci la echipe mici", a spus Becali la Pro X.

Craiovenii au anunțat în mai multe rânduri că nu intenționează să-l vândă pe Alexandru Băluță la FCSB, doar în străinătate.

1.300.000 €este cota de transfer a mijlocașului de 24 de ani, conform site-ului transfermarkt.com

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
mosvasile
mosvasile  •  29 Decembrie 2017, 08:46

Ioan Andone! Cica ce sa faca Becali cu Baluta! Minte greoaie, de ardelean! Pai chiar Becali, a declarat in nenumarate randuri,ca ii ia, ca sa-i vanda! Mai intai,pune ***-de la Daum citire-sa faca "galagie",ca ce mari sunt jucatorii aia-multi din ei nici nu rezista la asemenea presiune-si odata vopsiti,gata la vanzare cu ei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vladut12
vladut12  •  29 Decembrie 2017, 08:43
Postat de observator_federal pe 29 Decembrie 2017, 07:22

Povestea cu "trebuie să treci întâi pe la Fîcîsîbî" a fost valabilă în trecut și a fost realizată cu sprijinul "dezinteresat" al selecționerilor (exemplul cel mai elocvent generalul Nea Puiu) și al presei gigiste, care au distrus orice obiectivitate și criteriu real de valoare în fotbalul nostru, doar pentru interesele financiare ale lui Gigi... Deocamdată Craiova își reconstruiește cu vigoare renăscută brandul de exportator, în timp ce Gigi adună sute de milioane de Euro iluzorii în supertalente meteorice gen Coman, Nedelcu etc. La întrebarea care o fi fotbalul adevărat? suporterii din tribune au dat deja răspunsul! Presa sportivă rămâne însă, în continuare, prizoniera unor "clauze morale" ascunse..

"Povestea" e doar in capul tau. Singura echipa care a transferat in ultimii 20 de ani jucatori cu peste 3 milioane de euro e Steaua. Restul...sunt ratacirile tale si disperarea ce zace in tine!

blocatu
blocatu  •  29 Decembrie 2017, 07:33
Postat de albalbastru72 pe 29 Decembrie 2017, 02:49

Postat de blocatu  •  28 Decembrie 2017, 22:5   Craiova are norocul de a avea cei mai frumosi suporteri! ah da, si o Olguta care sa le faca super-stadion pe banii la fraieri! daca pui oricare din echipele din prima liga in locul lor, cu cele 2 ingrediente ar fi cam in aceeasi zona a clasamentului! chiar si Pepsi Sf.Sexy sau Juventus! asa ca nu vad vreun merit ca CSU isi "permite" sa vanda cand si cum vrea, de vreme de nu are grija banilor, dar nu ca-s ei mari manageri, ci pentru ca li se da totul pe tava, viva PSD! Ceea ce voi nu intelegeti este ca la Craiova nu e o echipa,un stadion si niste suporteri,acolo e altceva O STARE DE SPIRIT ,este o magie ce nu poate fi copiata si lipita in alta parte a tarii la o alta echipa indiferent cum s-ar numi ea.

vedeti cum faceti cu starea de spirit (de acord cu tine pana la un punct!) cand trebuie sa va jucati meciurile la 300 km de casa, fara suporteri, fara Olgute, fara bani! sa vad atunci daca starea de spirit produce jucatori de dat afara! daca va mai permiteti sa ii judecati pe altii ca dau jucatori la cioban pe 2 firfirici!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează