FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 0-0

Singurul om care laudă FCSB după prestaţia cu Voluntari: "A fost mai bine decât în alte meciuri" + ce jucător a remarcat

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 22:56

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al FCSB-ului, este de părere că echipa antrenată de Nicolae Dică a făcut un meci bun la Voluntari, unde roş-albaştrii au obţinut doar o remiză, 0-0.

AICI poți urmări cele mai importante faze din partida FC Voluntari - FCSB 0-0 

"Mie azi mi-a plăcut Steaua, în anumite momente. În prima repriză au fost vreo 20 de minute când echipa a pasat mai bine decât în alte meciuri şi în repriza a doua au fost 25 de minute când am avut multe ocazii. Faţă de alte jocuri, mi-au plăcut aceste perioade", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

Acesta l-a remarcat pe Florin Niţă, care a avut o interveţie crucială la şutul extrem de periculos expediat de Deac în ultimele minute, când a respins de sub bară şi a păstrat tabela intactă.

"Nu pot să nu-l laud, un portar care nu prea a avut ce apăra, dar a rămas concentrat până la finalul meciului", a adăugat oficialul roş-albaştrilor.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
atentu
atentu  •  14 Octombrie 2017, 11:00
Postat de Darius Salagean pe 14 Octombrie 2017, 00:01

Asta sau trage pe nas sau este mai tare ca Bob Marley pe iarba.

Nu, lui ***, îi cade clauza de simpatie de la cioban şi nici o reclamă cu Osteotic nu-l mai salvează de la o inaniţie cruntă !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anghelsd
anghelsd  •  14 Octombrie 2017, 05:06

Cum poate fi obiectiv un invitat permanent al baietilor de la Digi care e platit de un patron de echipa? La fel se poate spune si despre I. Dumitrescu: poate fi impartial un fan declarat al FCSB? Sau despre R. Naum care abia asteapta sa spuna: "il avem la telefon pe patronul ...". Poate ca tot Daum e vinovat si de evolutiile sterse ale pretendentei la castigarea Europa League!

652056828258442
Serban Pirvulescu  •  14 Octombrie 2017, 00:05

Și mie mi-a plăcut FCSB-ul ! La pauză ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează