FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Singurul remarcat al lui Gigi Becali după remiza cu Voluntari: "E un jucător mare"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 13 februarie 2017 09:53

Singurul remarcat al lui Gigi Becali după remiza cu Voluntari, scor 2-2, a fost croatul Jakolis, cel care a pasat decisiv pentru Boldrin la primul gol al roș-albaștrilor din meciul cu formația ilfoveană.

"Noi am câștigat un jucător pe care nu-l știam. Jakolis e jucător mare.

Bine că a plecat Popa, că Jakolis e mai bun decât el. Nu știu câți bani vom lua, eu atât am zis", a spus Becali, imediat după meciul cu FC Voluntari.

Steaua i-a plătit lui CFR Cluj 350.000 euro pentru Jakolis în vara lui 2016.

15 meciuria jucat Jakolis pentru Steaua în toate competițiile, nereușind să marcheze vreun gol

Credeți că Reghecampf e încă antrenorul potrivit pentru Steaua?

Da
Nu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10206056252507072
Gherhard Robert  •  13 Februarie 2017, 11:55

Stai sa joace si asta un meci prost sa vezi cum il face ciobanul varza cu carne...ciobanul e canceryl societtatii romanesti..un om mai penibil dcat inculul asta nu am mai vazut..razbunator megaloman mincinos omul e pericol public..se crede trimisul lui dumnezeu pe pamant dar e satana ...imi este scarba de acest *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close