FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Sînmărtean a anunțat care e urmașul său la Steaua: "Va aduce un plus de fantezie în jocul echipei"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 19:21

Lucian Sînmărtean a comentat transferurile anunțate în exclusivitate de GSP.ro ale lui Ciprian Marica și Thaer Bawab. "Magicianul" consideră că jucătorul venit de la Craiova poate fi urmașul său în echipa lui Reghecampf.

"Marica și Bawab sînt jucători foarte buni. Chiar foarte buni. Sînt jucători de experiență. Bawab e jucător de finețe. Poate venirea la Steaua îl va aduce pe Ciprian la națională.

Bawab e un jucător de ultimii 30 de metri, un jucător de execuție. Va aduce un plus de fantezie jocului Stelei", a spus Sînmărtean la Digisport.

Sînmărtean a comentat și presupusul transfer al lui Budescu în Qatar, la Umm Salal: "N-am auzit de echipa unde se duce Budescu. Nu prea știu fotbalul din Qatar. Cred că va face față foarte bine. Eu am găsit un fotbal foarte fizic aici unde sînt, deci nu poate spune lumea că dacă pleci în fotbalul arab pierzi naționala".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
ottobraun
ottobraun  •  16 Ianuarie 2016, 09:05

zici ca asta sa nascut la clona de are urmasi , pardon ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nebraska
nebraska  •  16 Ianuarie 2016, 06:37
Postat de andyandrei2015 pe 16 Ianuarie 2016, 00:36

nu a auzit,fiindca nu exista nici o oferta,minciuni marca sumudica,sa nu mai ofere steaua nimic !ar fi tare sa il ia,sa vedem daca pleaca frustratu secolului

Sper ca nu mai ai frati gogomane.

944636522286039
Mihai Daniel  •  16 Ianuarie 2016, 03:51

@luxasoil17 Indiferent cum il cheama "numele omului nu se poceste dupa nicio regula gramaticala".

Vezi toate comentariile (14)
Comentează