FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sînmărtean nu crede într-un transfer la Steaua: "E un vis care nu se va realiza"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 25 mai 2013 11:39

Gigi Becali s-a înţeles cu Adrian Porumboiu pentru transferul lui Lucian Sînmărtean la Steaua, dar lucrurile par să se fi blocat după condamnarea patronului Stelei. În plus, şi MM Stoica susţine că nu este nevoie de mijlocaşul Vasluiului.

Sînmărtean a declarat însă că nimeni de la Steaua nu a vorbit cu el şi că va rămîne la Vaslui şi în sezonul următor: "N-am vorbit cu nimeni de acolo, n-am semnat nici un contract, nimic. E delicat, la vîrsta mea, să mai ajung la Steaua. Îmi pare rău pentru domnul Becali, eu şi familia mea sîntem alături de dînsul.

Steaua este un vis pentru mine, dar un vis care nu se va realiza. Am linişte la Vaslui, mă simt bine. Situaţia mea este foarte clară. Mai am un an de contract cu FC Vaslui şi vreau să-l onorez. Vreau să rămân la Vaslui, să-mi duc contractul până la capăt", a spus mijlocaşul la Digisport.

Lucian Sînmărtean ar fi primit la Steaua acelaşi salariu ca la Vaslui, 300.000 de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
puyubzn
puyubzn  •  25 Mai 2013, 23:16
Postat de robertssandu pe 25 Mai 2013, 12:22

Daca a zis asa e baiat destept. Isi stie limitele si nu vrea sa se lege la cap fara sa-l doara. El nu vrea performanta sportiva, vrea doar bani - castigati cat mai usor daca se poate. La Steaua dai totul pentru salariu pe care-l iei, la Vaslui stai si toci frunza la caini. Imi aduc aminte acum cateva luni cat de ridicat in slavi era Sanmartean. Acum, o da la-ntors, nu vrea sa vina la Steaua fiindca acolo baietii aia au alergat in 10 minute cu Ajax cant alearga Lucian Sanmartean de obicei in 3 meciuri. Intrebarea e ce vrea sa faca. Vrea sa arate ca e fotbalist? Atunci se mearga la Steaua si joace cu Chelsea, Ajax, Bayern sau echipe din astea. Fotbalist nu esti cu Chealhaul in campionat.

Esti pueril amice... Aberezi si privesti lucrurile patimas si partinitor... Lasa-ne si vezi-ti de viata...

plischi
plischi  •  25 Mai 2013, 17:03

salariul este o povara pornita din invidie, pentru ca niciunui jucator care primeste 5 lei nu poate fi multumit daca vine unul nou si incaseaza zece. este pe undeva firesc, dar aiureala a pornit de la acelasi personaj care dintr-o suta de cuvinte scoase printre maxilare nici macar zece nu reprezinta chestiuni pe care o persoana normala le-ar debita.

dany_gry2000
dany_gry2000  •  25 Mai 2013, 15:53
Postat de psyk3 pe 25 Mai 2013, 12:27

dute ba tare cu Tanase al tau.. ca pe ala il trage echipa...e varza.. e la nivelu lui Stratila doar ca bezmeticu asta are o viteza in plus :)))

mai bine te-ai uita in cv lui tanase...si dupa aceea il compari cu amatorul de statila.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează